Meripoolo 2014 -turnaus Vajasaarella 30.–31.8.2014.

26.8.2014

Kaavio laitureiden siirrosta Meripoolo 2014 -turnausta varten
Kaavio laitureiden siirrosta Meripoolo 2014 -turnausta varten

Meripoolo 2014 -turnaus järjestetään Merimelojien poolokentällä Vajasaaren tuntumassa tulevana viikonloppuna, 30.–31.8.2014. Turnaukseen osallistujille on tarjolla majoitusta Merimelojien majalla perjantaista sunnuntaihin, joten saarella voi olla tavallista enemmän vilskettä ja häslinkiä jo perjantaina.

Ensimmäiset pelit pelataan lauantaina aamukahdeksan jälkeen. Seuran jäsenet voivat käyttää saaren tiloja vapaasti koko turnauksen ajan, mutta kannattaa varautua siihen, että paikalla pyörii enemmän väkeä kuin tavallisena viikonloppuna.

Pooloturnauksen takia kaksi melojien ja uimareiden käytössä normaalisti olevaa laituria siirretään tilapäisesti eri paikkaan, ks. oheinen kuva. Siirto tapahtuu todennäköisesti torstaina poolotreenien jälkeen ja laiturit palautetaan alkuperäisille paikoilleen sunnuntaina turnauksen loputtua.

Pitkä melontalaituri on koko turnauksen ajan normaalissa melontakäytössä. Uimalaiturin laskusillan päähän liitetään pikkulaituri, josta voi pulahtaa uimaan, tosin vähän tavallista hankalammin.