Yhteystiedot

Osoite: Merimelojat ry, Merikannontie 10, 00260 Helsinki                                
Laskutusosoite
(löytyy myös vasemmalta sivuvalikosta)
Seuran sähköpostiosoite: toimisto(at)merimelojat.fi

Merimelojien jäsenpäivystys

 

Jäsenpäivystys sijaitsee majan toisessa kerroksessa. Kun tulet majan ulko-ovesta ja kuljet tuulikaapista, nouse oikealla olevat portaat ylös.

Jäsenpäivystyksessä voit asioida kaikissa jäsenasioissa. Saat lisätietoja ja neuvoja käytännön toiminnasta. Ylipäätään sinun kannattaa varmistaa toimistosta erityisesti jäseneksi liittymiseen ja maksuihin kuuluvat asiat.

Toimistossa voit myös mm. lunastaa panttia vastaan avainkortin tai avaimen ja ostaa seuran tuotteita. Jos eroat seurasta, älä unohda palauttaa avainkorttia ja saariavainta. Muista pyytää avainpantti takaisin! Avainpantin takaisin saadakseen jäsenen on otettava yhteyttä toimistoon.

Jäsen tai muu henkilö voi hoitaa jäsenen seura-asioita kirjallisella valtakirjalla, jossa määritellään, mitä asioita voidaan näin hoitaa.

Toimistonhoitaja vastaa myös jäsenten kaappipaikoista ja yksityisistä numeroiduista kajakkipaikoista yksityisvajassa ja kasettivajassa. Jos tarvitset kaapin tai paikan omalle kajakillesi, ota yhteyttä toimistonhoitajaan. Vain toimistonhoitaja jakaa kaapit ja paikat. Omin päin ei kajakkia saa koskaan kantaa vajoihin eikä jättää muuallekaan vajasaarelle eikä kaappia vallata, vaan aina ensin on otettava yhteyttä toimistonhoitajaan.

Kaappi- ja kajakkipaikkoihin on jonotusjärjestelmä, ja paikat jaetaan jonojärjestyksessä.

Käteinen EI käy maksuvälineenä jäsenpäivystyksessä; vain maksukortti kelpaa. Myöskään erilaiset etu- tai palvelusetelit eivät käy maksuvälineinä.

Seuran sähköpostiosoite: toimisto(at)merimelojat.fi . Sähköpostiin pyritään vastaamaan viimeistään muutaman päivän kuluessa.

 

Päivystysajat:

Huhti-syys: tiistaisin klo 18-19.

Loka-maalis: kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18-19.

 

Tarkasta tältä verkkosivulta aina mahdolliset poikkeavat päivystysajat.

HUOM!  Juhlapyhinä ei ole päivystystä!