Ykan kymppi (Y-10) Merimelojilla

18.5.2014 klo 12

Sunnuntaina 18.5. klo 12 melotaan perinteinen Ykan kymppi Merimelojien majalla. Kuntotapahtuma on maksuton ja avoin kaikkien melontaseurojen jäsenille alukseen ja lapakulmaan katsomatta. Lue lisätiedot

Ykan kymppi (Y-10) Merimelojilla

Sunnuntaina 18.5. klo 12 melotaan perinteinen Ykan kymppi Merimelojien majalla. Kuntotapahtuma on maksuton ja avoin kaikkien melontaseurojen jäsenille alukseen ja lapakulmaan katsomatta. Osanottajille otetaan aika. Aika julkaistaan, jollei osanottaja ilmoittautumisen yhteydessä sitä kiellä. Muiden seurojen jäsenillä on oltava oma melonnan kattava vakuutus.

Osanottajan on kaatumistilanteessa kyettävä kiipeämään käyttämäänsä kajakkiin/kanoottiin takaisin. Tapahtumassa on turvavene.

Ilmoittautuminen klo 10 alkaen Merimelojien vajasaarella (päättyy klo 11.45). Lähtö klo 12 Merimelojien majan ja Soutustadionin välistä.

Reitti ylittää Seurasaarenselän, kiertää Musta-, Lehti- ja Kuusisaaren, sekä palaa Merimelojien vajalle Rajasaaren ulkopuolelta. Reittikartta (linkki) saatavissa ennen tapahtumaa Merimelojien verkkosivuilta sekä ilmoittautumisen yhteydessä Merimelojien vajalla.

Tapahtumassa noudatetaan Suomen antidoping-säännöstöä.

**

Merimelojien jäsenet voivat osallistua tapahtumaan myös talkoolaisina: tarvitsemme toimitsijoita ilmoittautumisten vastaanottoon, ajanottajia, sopankeittäjiä. Talkooilmoittautumiset ja tiedustelut: Rauli Rautavuori, pj at merimelojat.fi