Vajatalkoot su 21.10.2018 klo 10-15

10.10.2018

 

VAJATALKOOT SU 21.10. klo 10-15

Vajasaaren syystalkoot pidetään sunnuntaina 21.10.. Talkoo-ohjelmassa on vajasaaren tavanomaiset huoltotoimet: siivousta, pientä kunnostusta, veneiden nosto vesiltä, jne. Talkoisiin osallistumisesta saa talkoopisteen.

Tänä syksynä meillä ei ole vajamestaria talkoo-orkesterin kapellimestarina, joten toivomme kaikilta omatoimista tehtäviin tarttumista. Talkootehtävien lista sekä osallistujalista löytyvät talkoopäivänä majan oven luota, sään mukaan sisältä tai ulkoa.

 

Muutamiin tehtäviin kaivattaisiin etukäteen ilmoittautuvia vastuuhenkilöitä (tarjolla kaksi talkoopistettä per henkilö) jotka opastavat muita talkoopäivänä. Näihin voit ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen pj@merimelojat.fi

-talkoomuonavastaavat (kaksi henkilöä, talkootarjoilun organisointi talkoopäivänä ja tarvikkeiden nouto tukusta) 

-Mäntysaaren romukuljetus - haetaan saaresta pois siellä olevat romut (Ralf S. ja muut)

-veneiden noston vastaava (tiedät mihin veneet sijoitetaan, mitä moottoreille tehdään jne)

-melontakaluston kuntotarkastusten ja korjausten organisoija(t) (kalustotiimistä joku?)

-kiukaan vastuksen uusiminen ja uuden suihkun asennus

 

Lisäksi voit tarjoutua tuomaan itse leipomiasi makeita tai suolaisia syötäviä, yksi talkoopiste per pellillinen leipomuksia. Osa onkin jo lähettäbyt aiheesta viestejä, vastaan niihin tällä viikolla.

Talkoisiin omat työrukkaset mukaan. Myös haravoita ja muita omia siivousvälineitä voi tuoda jos aiot osallistua siivoushommiin.