Kesäretket 2011

Retkijaoston toteutunut retkiohjelma 2011

  

 

1.-5.6. Padvan runtti/helatorstain retki

Retki on pidetty, vetäjänä meloi Mono. Reitti Bengtsårin leirisaari-Västerskär (yö)-Padva-Skataudden- Isoluodon vierassatama-Särkisalon pohjoispuoli-Skärholmenin luoteisranta (yö)-Hummelvik-Isoluoto-Skutholmen-Pettu-Ulkoluoto-Anderskär (yö)-Bromarv-Hummeldal (sauna ja yö)-Riilahti-Bengtsåren. Kahdeksan osallistujaa ja 100 melontakilometriä.

 

11.-12.6. Skorvanin koulutusretki

Retki on pidetty, vetäjinä toimivat Arja ja Eero. Reitti vaja-Iso Vasikkasaari (tauko)-Suvisaaristo-Pentalan uimaranta (tauko)-sisäreitti Skorvaniin, paluu Medvastö-Kajakuksen ranta- Pentala-Suvisaaristo-Iso Vasikkasaari-vaja. Neljä osallistujaa, 57 melontakilometriä.

 

16.-19.6. Saaristomeren retki

Retki on päättynyt, vetäjänä oli Mara. Reitti Kirjainen- Brännskärin koillisnurkan pikkusaari- Nötö (sauna ja yö)-Björkö- Aspö-Berghamn (yö)-Kirjainen. Kahdeksan osallistujaa ja 80 melontakilometriä.

 

24.-26.6. Skorvanin juhannusretki

Juhannus on ohi ja retki pidetty, vetäjä oli Anneli. Menomatka sisäkautta, paluu keskireittiä. Viisi osallistujaa ja 54 melontakilometriä.

 

1.-3.7. Skorvanin koulutusretki

Retki on onnistuneesti ohitse, vetäjä oli Tomi K-K. Yhteensä 8 osanottajaa, joista 7 ensimmäistä kertaa Skorvanissa. Melontakilometrejä tuli 56.

 

Reitti pe Merimelojien vaja- Lauttasaari ulkokautta- Mäntysaari (yö)-la Mäntysaari-Stora Ådholmen-Miessaari-keskireittiä pitkin Pentalaan- Herrön ojan kautta Herrön selän reunaa pitkin- Stora Brandö- Skorvan. Paluu su Skorvan-sisäreittiä-Pentala-Suvisaariston läpi ohi Canoan vajan-Iso Vasikkasaari-sisäreittiä vajalle.

 

 

2.-10.7. Pohjoinen Ahvenanmaa

Retki on pidetty, vetäjänä toimi Taina. Reitti Maarianhamina-Vibberholm/Vårdö (yö)-Vibberholm-Väderskär-Låga skäret/Simskäla (yö)-Låga skäret-Kåpskär/Saltvik (yö)-Kåpskär-Getan kylä-Långskär/Geta (yö)-Sälskärin majakka-Eckerö (yö)-Bogskär/Jomala (yö)-Lågskär/Lemland (yö)-Maarianhamina. 11 osallistujaa ja 237 melontakilometriä.

 

15.-24.7. Eteläinen Saaristomeri

Retki on melottu, vetäjänä oli Kari H. Reitti Kasnäs-Klobbarna (yö)-Vänö (yö)-Borstö-Salskärskläpparana-Jurmo (2 yötä)-Utö-Alu-Utö (yö)-Ullvingen-Kalkskär-Sandvikharun-Storskär (yö)-Svartkobben-Gärskär (yö)-Vänö-Gloskär-Kuggskär (yö)-Bengtskär-leirisaari (yö)-Rosala-Kasnäs. Yhteensä 204 melontakilometriä ja kahdeksan osallistujaa.

 

28.7.-7.8. 80-vuotisjuhlaretki Merenkurkussa Uumajasta Vaasaan

Retki on pidetty, vetäjänä toimi Mara. Reitti Uumaja (yö)-Fökan/Tavastudden (yö)-Byviken/Holmön (yö)-Holmögadd (2 yötä)-Äbbskär ja Storskär/Valassaaret (yö)-Lappörarna-Björkö-Ritgrund (sauna ja yö)-Vithållgrund (yö)-Raippaluodon kalasatama-Stora Högskäret (yö)-Vaskiluoto/Vaasa. 

Yhteensä 196 melontakilometriä ja kuusi osallistujaa.

 

11.-14.8. Skorvanin juhlaretki

Retki on pidetty, vetäjänä oli Mono. Reitti vaja-Knapperskär (yö)-Örskär-Bylandet-Söderskär (yö)-Porkkalan kauppa-Skorvan (yö)-sisäreittiä vajalle. 11 osallistujaa ja 88 kilometriä.

 

18.-21.8. Hämeen ritari- ja linnaretki

Retki on päättynyt, vetäjä oli Johan. Reitti Wuolteen kartano/Hauho (yö)-Ilmoilanselkä-Mallasvesi-Apianlahden leirintäalue/Valkeakoski (yö)-Valkeakosken kanava-Rapolan linnavuori-Visavuori-Vanajavesi-Vanajanniemi (yö)-Hattula-Hämeenlinna ja keskiaikaismarkkinat turnajaisnäytöksineen. 17 osallistujaa ja 95 melontakilometriä.

 

6.-9.10. Koloveden ruskaretki

Retki on päättynyt, vetäjänä toimi Pertti. Reitti mutkitteli koko Koloveden halki seuraavasti: Käkötaipale/Käkövesi- Vaajasalon itäpuolitse Ukonniemelle-Mäntysalon itäpuolitse- Pilpankoski ja kanava-Pitkäsaari (yö)-Loikansaaren pohjoispuolelta Pyylinsaari vastapäivään kiertäen- Ruokosalmea pitkin Ruokosaaren ja Pyylinsaaren välistä luoteeseen-Loukunvuoren eteläranta (sauna ja yö Hyvösen mökissä)-Kolovettä kaakkoon Vaajasalon ja Ruokosalon/Vääräntauksen välistä Käkötaipaleelle. Yhteensä 83 melontakilometriä ja 10 osallistujaa.

 

Merimelojat ry:n 80-vuotisjuhlavuoden retket on pidetty. Kaiken kaikkiaan 11 retkelle otti osaa 96 henkilöä ja melontakilometrejä kertyi 1250.

 

Retkijaosto kiittää tasapuolisen lämpimästi retkenvetäjiä ja kaikkia mukana olleita melojia.