Kesäretket 2014

Vuoden 2014 toteutunut retkiohjelma

 

5. –8.6. Padvan runtti

Retki on pidetty, vetäjänä toimi Mono. Reitti Bengtsårin leirisaaren yhteyslaituri-Västerskär (yö)-Andersskär (yö)-"Muru" (yö)-Bengtsår.

14 osallistujaa ja 75 melottua kilometriä.

 

12.–15.6. Saaristomeren retki

Retki on pidetty, vetäjä oli Mara. Reitti Kirjainen-Brännskär (yö)-Seili (yö)-Nauvo-Berghamn (yö)-Rockelholmarna-Kirjainen. Tuuliennusteet aiheuttivat reitin muutoksia.

Yhteensä 14 osallistujaa ja 75 melontakilometriä.

 

19.–22.6. Skorvanin juhannusretki

Juhannusretki on ohi, vetäjänä toimi Anneli. Meno sisäreittiä vaja-Stora Herrö-Skorvan, paluu sisäreittiä Ison Vasikkasaaren kautta vajalle. Yhteensä 14 osallistujaa ja 55 melontakilometriä.

 

26.6.–6.7. Sääminginsalon kierto

Retki on pidetty, vetäjänä oli Mara. Retken aikana kierrettiin Suomen suurin saari (erään mittapuun mukaan) eli Sääminginsalo reittiä Savonlinna-Hietasaari (yö)-Reposaari-Hirviniemi (yö)-Savonranta-Pistaalanharju-Raikuun kanava (Salpalinja)-Hevossalo (yö)-Kerimäki (maailman suurin puukirkko)-Patasalo (yö)-Punkaharju-Savonsaaret (yö)-Hiekkasaari-Kongonsaari (Salpalinja)-Pesolansaari/Mitinhiekka (yö)-Suuri-Simuna (yö)-Savonlinna.

Kaiken kaikkiaan 5 retkeläistä ja 195 melontakilomeriä.

 

4.–12.7. Maarianhamina-Hanko

Retki on pidetty, vetäjänä ahersi Mono. Retki päättyi Matildaan. Reitti Maarianhamina- Lemlandin eteläkärjen kautta Stora Karskär (yö)-Föglon eteläpuolelta Hakonskär-Björkskär-Omgårdskär-Gåsskär-Sommarön- Dunkavelskobben-Torngrundet-Träskskär (yo)-Träskskär-Yttre Brädskär-Kökär/Karlby (kauppa)-Aspskär-Lindö-Källskär pohjoissatama-Höskar-Östra Kuggskär (yö)-Gåsharan-Storgadden-Ivarsgaddarna-Utö-Ormskär (yö)-Jurmo-Stora Salskär-Sommarö-Stockhamn (yö)-pkkuluodolta Vänöön-Stora Ådskär- Klovaskär-Hallskäret-Ejskäret-Borgen-Rosala-Stora Ängesön-Biskopson alta-Vänoxa-Kummelgobben (yö)-Förby-Matilda.

Yhteensä 4 osallistujaa ja 250 melontakilometriä.

 

13.–22.7. Höga kusten (Ruotsi)

Retki on päättynyt, vetäjänä oli Johan. Reitti Sälsten Camping/Härnosand-Prästhushamn/Hemsö (vanha linnoitus)-Storholmen (yö)-Gaviksfjärden-Häggvik/Mannaminnen ulkoilmapuisto-Bäckerholmen (yö) Högbonden-Bönhamn-Omnefjärden-Storören (yö)-vaelluspäivä ja tutustumista  Mjällomin kylään (yö)-Mjältön ympäri-Ulvöhamn (yö)-Köpmanholmen-Trysunda-Dekarsön / Örnsköldsvik.

Yhteensä 4 osallistujaa ja 183 melontakilometriä.
 

31.7.–3.8. Skorvanin retki

Retki on ohi, vetäjänä meloi Tuula. Reitti vaja-Knapperskär (yö)-Skorvan (yö)-Porkkalan kauppa-Kistören-Skorvan (yö)-Pentalan uimaranta-Vasikkasaari-vaja.

Kaiken kaikkiaan 14 osallistujaa ja 82 melontakilometriä.

 

2. –5.10. Ruskaretki

Retki on ohi, vetäjänä oli Mara. Reitti Padasjoki/Mainiemi (yö)-Linnasaari/muinaislinna-Hinttolanhiekka/Kelvenne (yö)-Käkisalmi-Kalkkisten kanava-Kalkkinen/Mani-Baari-Karisalmi-Nimetön/Kelvenne (yö)-Mainiemi.

Yhteensä 9 osallistujaa ja 75 melontakilometriä.

 

Vuoden viralliset retket ( 8 kpl) on nyt kaikki pidetty. Kiitoksia tasapuolisesti vetäjille ja kaikille osallistujille!

Kaiken kaikkiaan osallistujia oli retkillä 78 ja melontakilometrejä kertyi 990.