Kesäretket 2013

Vuoden 2013 toteutunut retkiohjelma

 

30.5.–2.6. Padvan runtti

Retki on ohi, vetäjänä toimi tuttuun tapaan Mono. Osallistujia oli 11 ja melontakilometrjä tuli 78.

Lähtöpaikka oli Bengtsårin leirisaaren satama, jonne jätettiin autot. Reitti Bengtsör-Västerskärin itäranta (yö)-Anderskär (yö)-"Muru" (yö)-Rilaxin muistomerkin kautta Bengtsåriin.

 

13.–16.6. Saaristomeren retki (Jungfruskär)

Retki on onnistuneesti pidetty kommelluksista huolimatta. Vetäjänä oli Mara. Reitti Korppoo/Strömma-Kistholm (yö)-Lövskär-Storlandet/Berghamn-Jungfruskär/Storlandet (yö)-Sandö (yö)-Strömma. Yhteensä 21 osallistujaa ja 61 melontakilometriä.

 

21.–23.6. Skorvanin juhannusretki

Retki on ohi, vetäjänä oli Anneli.

Retkelle osallistui yhteensä 6 melojaa. Juhannusaattona melottiin keskireittiä, maatauolla huilailtiin Stora Herrössä. Paluumatka aluksi sisäreittiä, Stora Herrön kohdalla siirryttiin keskireitille, maatauko Bodökobbenilla. Yhteensä 53 melontakilometriä.

 

30.6.–4.7. Läntinen Uusimaa

Retki on pidetty, vetäjänä toimi Panu. Reitti Inkoon satama-Stora Fagerö-Lilla Lövö (yö)-Hummel-Uggelskär (yö)-Jussarö (iltamelonta Jussarön eteläpuolisilla Östergaddenin ja Västergaddenin luodoilla, sauna ja yö)-Tammisaaren kansallispuiston luotojen kautta sisäsaaristoon Älgön Rödjaniin-Tvärminne-Långskär (yö)-Sandskär-Hangon Tulliniemi. Retkelle osallistui 8 melojaa. Yhteensä 107 melontakilometria.

 

27.–29.9. Skorvanin ruskaretki

Retki toteutui omatoimisesti, ja ilmeet olivat pelkästään tyytyväisiä saunan terassilla ja nuotiolla.

 

3.-6.10. Puulan ruskaretki

Retki on ohi, retkenvetäjänä toimi Mara. Reitti Viljakkalansaari/Ahola (yö)-Vuohisaari-Lehtinen-Riuttanen (sauna ja yö)-Kankariluoto-Soisalonselkä-Papusaari (yö). Hieno ruska ja paljon raukkeja, 11 melojaa ja yhteensä 60 melontakilometriä.

 

Vuoden 2013 viralliset retket on nyt pidetty. Yhteensä osallistujia oli 6 retkellä 57 ja melontakilometrejä kertyi 359.

Kiitoksia vetäjille ja osallistujille!