Poolo SM 2019

Tule seuraamaan poolon ja monen muun lajin SM-kisoja Vantaalle heinäkuussa 2019

Kanoottipoolon SM-turnaus 2019 järjestetään viime vuoden tapaan osana SM-viikkotapahtumaa, joka kasaa useiden lajien SM-kilpailut samalle viikolle ja tällä kertaa Vantaalle. Vantaan Kuusijärven ulkoilualueella järjestetään saman viikonlopun aikana hengenpelastuksen, kanoottipoolon ja rantavesipallon SM-kilpailut. Kuusijärven lisäksi tapahtumia on viikonlopun aikana ja edeltävinä päivinä mm. Myyrmäen urheilupuistossa sekäMalmin lentokentällä.

Paikalle odotetaan runsasta yleisöä ja myös Yle osallistuu SM-viikkoon tekemällä eri lajien tapahtumista uutisointeja, sekä lähettämällä lajeista ja finaaleista koosteita ja suoria kilpailulähetyksiä.

Lisätietoja SM-viikosta tapahtuman omilta internet-sivuilta

Seuraa myös Kanoottipoolon tiedotus-kanavia

Maajoukkueen facebook-sivut

Kanoottipoolo.fi -sivusto

Kanoottipoolon instagram-tili, sekä muutenkin instagrammissa hashtagit #canoepolofinland ja #kanoottipoolo

KILPAILUKUTSU KANOOTTIPOOLON SM 2019

päivitetty 11.6.2019

Aika 6.-7.7.2019

Paikka Kuusijärvi, Vantaa

SM-Sarjat

• Yleinen (sekajoukkueet sallitaan)
  • Naiset
  • Miehet alle 18 vuotta (sekajoukkueet sallitaan)
  • Naiset alle 18 vuotta
  • Ylläolevat sarjat järjestetään ilmoittautumisten mukaan (ilmoittautumisia vähintään kolmesta eri seurasta. Turnauksessa sarjan toteutuminen edellyttää kolmea osallistuvaa joukkuetta). Tarvittaessa sarjoja yhdistetään. Yksittäiset pelaajat saavat pelata useassa joukkueessa, mutta eivät saman sarjan sisällä.

Kilpailumuoto päätetään ilmoittautumisen jälkeen

Ilmoittautumiset Sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 21.6.2019

Osallistumismaksu 150€, laskutetaan erikseen

Järjestäjä Suomen Melonta- ja soutuliitto sekä Merimelojat Ry

Yhteyshenkilö Aarne Miettinen koski_poolo@merimelojat.fi, 0445274936

Kenttä Ulkoturnaus, yksi kenttä

Osallistumisedellytykset pelaajille

• Suomen Melonta- ja Soutuliiton kilpailulisenssi vuodelle 2019 (Lisenssit tulee olla maksettuna viimeistään 14 päivää ennen kilpailuja tai kilpailupaikalla on esitettävä maksutosite.)
  • Suomen Melonta- ja Soutuliiton jäsenseuran jäsenyys vuodelle 2019 ja sitoutuminen noudattamaan Suomen Antidopingtoimikunnan ja Kansainvälisen kanoottiliiton (ICF) dopingsääntöjä.

Aikataulu ja kilpailuohjelma ilmoitetaan myöhemmin, kuitenkin viimeistään1 vko ennen kilpailuja.

Majoitus on omatoiminen. Kilpailualue on Vantaan kaupungin puisto- ja virkistysaluetta. Telttailu ei ole sallittua.
Kuusijärven ulkoilualueen suihku- ja saunatilat ovat urheilijoiden käytössä tapahtuman aikana.

Kuusijärvellä toimii ravintola, josta on mahdollisuus ostaa kahvilatuotteita ja buffet-lounas.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautumislomake näkyy tässä alla sinä aikana, kun ilmoittautuminen on mahdollista.