Nuorten melontakoulut

Mitä melonta on? Katso video ja lue lisää näiltä sivuilta!

Alta löydät tiedot melontakouluistamme.

Merimelojien nuorten melontakoulu on tarkoitettu liikunnasta kiinnostuneille lapsille (9-12v) ja nuorille (13-15v). Koulun kesto on kolme päivää, joiden aikana opetellaan melonnan perusteet. Melontakoulun jälkeen melontaharrastusta voi jatkaa Merimelojien ohjatussa nuorisotoiminnassa, jossa syvennetään kurssilla opittuja taitoja.

Osallistumisen edellytyksenä on uimataito. Kurssille ei tarvita muita varusteita kuin kokemisen halua ja vaihtovaatteet (tietoa suositeltavasta melontavaatetuksesta löytyy täältä). Käytössämme on lämpimät pukuhuone- ja peseytymistilat. Kaudella 2020 pukuhuoneita käytetään vain jos kastuu ja joutuu turvautumaan vaihtovaatteisiin.

Kesän 2020 nuorten melontakoulut (Vuosi 2021 pyritään järjesämään vastaavalla tavalla)

Melontakoulun hinta vuonna 2020 on 50 euroa. Hintaan sisältyy opetus, seuran melontakaluston ja tilojen kayttö, sekä ensimmäisen vuoden jäsenmaksu ja vakuutus melontakoulun ajaksi.

Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokauppasovelluksessa. Melontakoulun osallistumismaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina hyväksymme maksun verkkopankista sekä yleisimmät maksukortit.

Melontakoulut tuleva Holvi verkkokauppaan toukokuussa 2021. Kursseja järjestettiin vuonna 2020 kuusi kappaletta. Kurssimäärään ja osallistujien määrään vaikuttaa kouluttajien määrä ja vallitseva koronatilanne. Kursseja lisätään sitä mukaa kuin varmistuu mahdollisuus kurssien järjestämiselle.

SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN (linkki vie Merimelojien Holvi-verkkokauppaan)

Huom! Ilmoittautumisen voi perua vain sairastumisen vuoksi (todistettava lääkärintodistuksella). Merimelojat varaa oikeuden melontakoulun perumiseen, jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin kolme.

Vuoden 2020 kurssit olivat.

aika

vko 23

Melontakoulu 1:

1.6. - 3.6. klo 13-16

vko 24

Melontakoulu 2:

8.6 - 10.6 klo 9-12

Melontakoulu 3:

8.6.- 10.6. klo 13-16

vko 25

Melontakoulu 4:

15.6 - 17.6 klo 9-12