Harjoitukset kaudella 2018

13.30-
sisäpälloilu
/ sähly
Talvikaudella pelataan sunnuntaisin sählyä Pikku Huopalahden koululla osoitteessa Tilkankatu 19. Mukaan ovat tervetulleita kaikki Merimelojat ry:n nuoret ja nuorenmieliset jäsenet. Varustuksena normaali sisäliikuntavarustus, ml. sisäpelikengät. Mailat ja vastaavat tarvikkeet löytyvät seuralta. Myös omia mailoja voi ottaa mukaan.

Harjoitukset pidetään talvikaudella viikottain . Harjoituksia ei järjestetä joululomalle, eikä joinakin yksittäisinä kertoina vuoron ollessa peruttu.

peruutuksia:

Kesän 2018 harjoitukset

Merimelojat järjestää nuorille melontaa kolmena päivänä viikossa. Ohjaajina toimivat nuoret melojamme. Tavoitteena jokaisessa harjoituksesa on, että osallistujilla on kivaa.

Nuorisojaosto on kesätauolla heinäkuun. Jos haluat melomaan tuolloin, ota yhteyttä nuoriso@merimelojat.fi

päiväaikaharjoituserityistä

peruutuksia: