Kuntomelontajaosto

Kuntomelontajaosto tutustuttaa jäseniä melontaan kuntoilumuotona järjestämällä eri melontalajien tutustumistilaisuuksia sekä yhteisiä harjoituksia kuntomelojille. Jaosto osallistuu vajasaaren kuntoilumahdollisuuksien, kuten kuntosalin, suunnitteluun ja ylläpitämiseen sekä kuntokajakkihankintojen suunnitteluun.

Jaoston tapahtumat ovat avoimia seuran kaikille jäsenille. Jo kuntomelontaa harrasteneet voivat osallistua myös vetäjinä, esimerkiksi yksittäisen kuntomelontamaanantain vetämisestä tai yhteiskyydin järjestelyistä saa talkoopisteen.

Kuntoilumielessä melovia seuran jäseniä kannustetaan osallistumaan kuntotapahtumiin ja kansalliseen masters-kilpailutoimintaan. Tapahtumiin voidaan järjestää yhteiskuljetuksia.

Kesän 2018 aikataulu

• Ykan kymppi 20.5.

• Cooperin testit ennen ja jälkeen keskiviikkokisakauden

• Kuntokajakkien käyttöopastustilaisuuksia kysynnän mukaan

• Kuntomelontamaanantai, klo 17:30 vesillä

• jokainen toinen kerta kuntoilijan nopeuskestävyysharjoitus yhteislähdöillä

• joka toinen kerta ryhmämelonta / peesi / venepeesi

• harjoituksen alussa/lopussa voidaan tehdä esim. maratonin kanto-osuuden harjoittelua, tekniikan videointi ja katselu/analysointi, venepeesi, ym.

• Keskiviikkokisat klo 18:15

• Tutut matkat 4km / 10km yhdessä ratajaoston kanssa

• muutamana keskiviikkona 4km yhteydessä 100m sprintit / viesti

• kerran-pari kesässä Lauttasaaren kierto -keskiviikkokisa tmv.

• Yhteiskyydit melontatapahtumiin