Melontakoulun vetäjäksi

Merimelojien melontakoulut kaipaavat pää- ja apuvetäjiä!

Ohjaajaksi ilmoittautuminen kesän 2023 melontakouluihin täällä.

Melontakoulut järjestetään ma-ke klo 18.00 - 21.30 viikoilla 20-26. Viikolla 23 (10.-11.6) ja 24 (17.-18.6) järjestämme myös viikonloppukurssin la-su klo 10-16. Jokaiselle kurssille tarvitaan minimissään yksi päävetäjä ja kolme apuvetäjää jotta kurssi voidaan järjestää, mutta apuvetäjiä saisi mielellään olla neljä. On suositeltavaa, että yhdellä kurssilla olisi samat vetäjät joka kurssipäivänä.

Toimimalla melontakoulun pää- tai apuvetäjänä saat kaksi talkoopistettä, eli vuoden talkoopisteet kolmessa päivässä! Talkoopisteden lisäksi vetäjä saa hyvän mielen ja hienoja kokemuksia, samalla tutustuen uusiin, melonnasta kiinnostuneisiin ihmisiin, ja ennenkaikkea, melontakoulujen vetäminen on hauskaa! Samalla oppii itsekin paljon melonnasta, tekniikoista ja opettamisesta.

Melontakouluun voi tulla myös apukädeksi, jos apuohjaajaksi ryhtyminen vielä arveluttaa tai jos vaikka kaveri on tulossa melontakouluun ja haluaa olla mukana kannustamassa. Apuohjaajakoulutusta ei vaadita mutta talkoopisteet saa samalla tavoin. On myös hyvä että reskutusdemonstraatioon saadaan joku jolta homma ei suju niin sutjakasti jotta melontakoululaisetkin ehtivät oppia.

Merimelojilla on seuraavat pätevyysvaatimukset vetäjille:
Päävetäjä
JOKO
+ Kanoottiliiton ohjaaja- tai opastutkinto
+ Merimelojien apuvetäjäkoulutus tai kokemus apuvetäjänä toimimisesta Merimelojien melontakoulussa vähintään kerran
TAI
+ kokemus melontakoulun pää- tai apuvetäjänä toimimisesta vähintään kolmelta vuodelta (joista vähintään yksi vuosi Merimelojissa)
+ Merimelojien apuohjaajakoulutus
+ EA 1 tai vastaava ensiapukoulutus

Apuohjaaja
+ Merimelojien apuohjaajakoulutus
TAI
+Kokemus apuohjaajana toimimisesta Merimelojien melontakoulussa

 

Tervetuloa mukaan melontakoulun vetäjäksi!