Apuohjaajakoulutus

Apuohjaajakoulutukseen pääsee merimelojien jäsen joka haluaa osallistua seuran järjestämään melontatoimintaan (melontakoulut, titut, virkistys jne.) ja haluaa kehittää melontataitojaan. Apuohjaajaksi soveltuu jokainen meloja, joka on kiinnostunut oppimaan lisää lajista ja haluaa ottaa sopivia haasteita vastaan. Pitkää melontakokemusta ei vaadita vaan perusmelontataito rittää. Sosiaalinen luonne on iso etu. Tarkasta silmästä ja innokkaasta asenteesta ei myöskään ole haittaa!

Apuohjaajakoulutus järjestetään keväällä, ennen melontakoulujen ym. käynnistymistä. Eli oppeja pääsee soveltamaan käytäntöön nopeasti. Voit myös ilmoittautua apuohjaajaksi melontakouluun jo ennen kuin olet suorittanut apuohjaajakoulutuksen (kunhan se on suoritettu ennen). Koulutuksessa tutustumme melontakoulun materiaaleihin ja menetelmiin, harjoittelemme opetustilanteita ja esimerkiksi hinausvyön käyttöä vesillä. Tällöin vesi on yleensä vielä kylmempää joten tulevien apuohjaajien kannattaa käydä harjoittelemassa uimahallivuorolla esimerkiksi paripelastukset sujuviksi.

Keväällä 2023 apuohjaajakoulutus järjestetään seuraavina kolmena päivänä:
-Teoria (Vajalla) to 20.4 klo 18-21
-Halli (Itäkeskuksen uimahalli) pe 21.4 klo 19.20-22
-Vesi (Vajalla) to 27.4 klo 18-21

Uimahallissa harjoittelemme reskutuksia ym. ja vesiosuudella ei tarvitse käydä uimassa joten vaikka vesi onkin vielä kylmää, selviää ilman kuivapukuakin. Toki on mahdollista että kastuu ja tähän kannattaa varautua kuten aina meloessa.

Ensisijaisesti koulutukseen otetaan henkilöt jotka eivät ole apuohjaajakoulutusta käynneet ja ovat kiinnostuneita toimimaan em. tapahtumissa vetäjinä mutta osallistujamäärän (enintään 15) salliessa kertaajatkin ovat tervetulleita. Ilmoittautuminen täällä.

 

Lisää tietoa apuohjaajakoulutuksesta saa koulutusATmerimelojat.fi