Koskikurssi

Merimelojien koskikurssi 2019

Merimelojien perinteinen koskikurssi järjestetään 14.-16.6.2019 Kotkassa Kymijoen varrella Pernoon ja Ahvionkoskilla.​

Koskimelonta on erinomainen tapa parantaa melontataitoa. Kun pärjäät koskessa, pärjäät myös paremmin aallokossa. Koski tarjoaa monipuolisen ympäristön uusien melontataitojen opetteluun. Samasta koskesta löytyy helppoja paikkoja niin koskivasta-alkajalle kuin haastavia kokeneemmallekin melojallle. Kurssilaiset jaetaan tasoryhmiin osallistujien lähtötason mukaan, joten sekä koskinoviisit että kokeneemmat koskenlaskijat voivat ilmoittautua. Kohtuullinen sileän veden melontakunto on kuitenkin iso apu kurssilla. Kurssi opettaa monipuolisesti koskimelontaa kurssilaisten lähtötason huomioonottaen, mm. liikkuminen koskessa, virtaanlähtö, surffauksen alkeet, turvallisuusasiat, kosken lukeminen sekä tietenkin myös kosken laskeminen.

Päivtys 15.4.2019: Kurssi on täynnä. Ilmoittautuminen suljettu. Kurssille mahtuu yhteensä 12 osallistujaa. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 12, valitaan kurssilaiset ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin, että etusija on melojilla, jotka ovat osallistumassa ensimmäistä tai toista kertaa Merimelojien koskikurssille.

Tiedustelut kurssiin liittyen, koski@merimelojat.fi

Kurssille luodaan suljettu Facebook-tapahtuma tiedotusta varten.

AJANKOHTA: Kurssi alkaa pe 14.6 tavaroiden pakkaamisella klo 17 vajalla. Kurssi päättyy su 16.6 n. klo 15, jonka jälkeen paluu Helsinkiin ja tavaroiden purku vajalla.
HINTA: 100€ - kattaa kuljetukset, kajakin varusteineen (ks. alla), majoituksen ja ohjauksen. Maksetaan n. 2 viikkoa ennen kurssia.
PAIKKA: Kymijoki, Pernoonkosket sekä Ahvionkoski
VETÄJÄT: Merimelojien koskikonkarit
VAATIMUKSET: Merimelojien jäsenyys, uimaito.
MAJOITUS: Majoitus mökissä Hurukselassa tai teltassa mökin pihassa, kuuluu hintaan.
VARUSTEET: Seuran puolesta kajakki, mela, kypärä, liivit ja aukkopeite. Muu varustus omasta takaa (melontatossut, melontahousut, anorakki, nenäklipsi). Huom! Kesäkuussa vesi on vielä viileää, joten tossut, anorakki ja melontahousut (esim. neopreenishortsit) ovat käytännössä välttämättömiä! Seuralla ei ole lainata melontavaatteita.
KYYDIT: Kimppakyyti (seura maksaa kilometrikorvaukset autoilijoille)

ILMOITTAUTUMINEN: Kurssi on täynnä, ilmoittautuminen on suljettu.