Koskikurssi

Merimelojien koskikurssi 2023

Merimelojien perinteinen koskikurssi järjestetään 16.-18.6.2023 Kotkassa Kymijoen varrella Pernoonkoskilla.

Koskimelonta on erinomainen tapa parantaa melontataitoa. Koski tarjoaa monipuolisen ympäristön uusien melontataitojen opetteluun. Kun pärjäät koskessa, pärjäät paremmin myös aallokossa. Koskimelonta sopii kaiken ikäisille melojille.

Samasta koskesta löytyy helppoja paikkoja niin koskimelonnan vasta-alkajalle kuin haastaviakin paikkoja kokeneemmalle melojalle. Kurssilaiset jaetaan kahteen ryhmään osallistujien lähtötason mukaan, joten sekä koskinoviisit että kokeneemmat koskenmelojat voivat ilmoittautua. Kohtuullinen sileän veden melontakunto on kuitenkin iso apu kurssilla.

Kurssi opettaa monipuolisesti koskimelontaa kurssilaisten lähtötason huomioon ottaen, mm. liikkuminen koskessa, virtaanlähtö, surffauksen alkeet, turvallisuusasiat, kosken lukeminen sekä tietenkin myös kosken laskeminen. 

Kurssille mahtuu yhteensä 12 osallistujaa.

Tiedustelut kurssiin liittyen, koski@merimelojat.fi

AJANKOHTA: Kurssi alkaa pe 16.6. tavaroiden pakkaamisella klo 17 Merimelojien vajalla. Kurssi päättyy su 18.6 n. klo 15, jonka jälkeen paluu Helsinkiin ja yhdessä tavaroiden purku vajalla.

PAIKKA: Kymijoki, Pernoonkosket

HINTA:  Aikuiset 130€, lapset ja nuoret 70€ (alekoodi KNUORET). Hinta kattaa kuljetukset, kajakin varusteineen (kts. alla), majoituksen ja ohjauksen. Kurssimaksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä.

RUOKAILU: Omakustanteista ruokailua selvitetään myöhemmin. Omilla eväilläkin voi osallistua.

VETÄJÄT: Merimelojien koskikonkarit

VAATIMUKSET: Merimelojien jäsenyys, uimaito. 

MAJOITUS: Majoitus Majatalo Torpassa yhteismajoituksena tai teltassa majatalon pihassa, kuuluu hintaan. 

MELONTAVARUSTEET: Seuran puolesta osallistujalle järjestetään kajakki, mela, kypärä, liivit ja aukkopeite. Muu varustus tulee olla omasta takaa eli melontatossut, melontahousut, melonta-anorakki, nenäklipsi. Huom! Kesäkuussa vesi on vielä viileää, joten tossut, anorakki ja melontahousut, esim. neopreenishortsit, ovat käytännössä välttämättömiä! Seuralla ei ole lainata melontavaatteita.

KYYDIT: Kimppakyydein, sovitaan myöhemmin. Seura korvaa polttoaineet autoilijoille.

ILMOITTAUTUMINEN: Avautuu ma 3.4.2022 klo 20:00. Kurssille mahtuu 12 osallistujaa. Kurssimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Nuorten (alle 18v) alennuskoodi on KNUORET. Mikäli alennuskoodi ei toimi niin maksa koko summa ja ylimääräinen osuus palautetaan myöhemmin. Ilmoittautuminen näkyy aluksi loppuunmyytynä kunnes ilmoittautuminen alkaa ja kurssipaikat ovat ostettavissa. Ilmoittautumislinkki: https://holvi.com/shop/merimelojat/product/c799e9b58c78251e3f9e6ed5f0dc3917/