Koskikurssi

Merimelojien koskikurssi 2022

Merimelojien perinteinen koskikurssi järjestetään 17.-19.6.2022 Kotkassa Kymijoen varrella Pernoonkoskilla.

Koskimelonta on erinomainen tapa parantaa melontataitoa. Kun pärjäät koskessa, pärjäät myös paremmin aallokossa. Koski tarjoaa monipuolisen ympäristön uusien melontataitojen opetteluun. Koskimelonta sopii kaiken ikäisille melojille.

Samasta koskesta löytyy helppoja paikkoja niin koskivasta-alkajalle kuin haastavia paikkoja kokeneemmallekin melojalle. Kurssilaiset jaetaan tasoryhmiin osallistujien lähtötason mukaan, joten sekä koskinoviisit että kokeneemmat koskenlaskijat voivat ilmoittautua. Kohtuullinen sileän veden melontakunto on kuitenkin iso apu kurssilla. Kurssi opettaa monipuolisesti koskimelontaa kurssilaisten lähtötason huomioon ottaen, mm. liikkuminen koskessa, virtaanlähtö, surffauksen alkeet, turvallisuusasiat, kosken lukeminen sekä tietenkin myös kosken laskeminen.

Kurssille mahtuu yhteensä 12 osallistujaa.

Tiedustelut kurssiin liittyen, koski@merimelojat.fi

AJANKOHTA: Kurssi alkaa pe 17.6 tavaroiden pakkaamisella klo 17 vajalla. Kurssi päättyy su 19.6 n. klo 15, jonka jälkeen paluu Helsinkiin ja tavaroiden purku vajalla.

HINTA:  Aikuiset 100€ - kattaa kuljetukset, kajakin varusteineen (ks. alla), majoituksen ja ohjauksen. Lapset ja nuoret 50€.

PAIKKA: Kymijoki, Pernoonkosket

VETÄJÄT: Merimelojien koskikonkarit

VAATIMUKSET: Merimelojien jäsenyys, uimaito.

MAJOITUS: Majoitus Kuninkaantien Majatalossa tai teltassa majatalon pihassa, kuuluu hintaan.

VARUSTEET: Seuran puolesta kajakki, mela, kypärä, liivit ja aukkopeite. Muu varustus omasta takaa (melontatossut, melontahousut, anorakki, nenäklipsi). Huom! Kesäkuussa vesi on vielä viileää, joten tossut, anorakki ja melontahousut (esim. neopreenishortsit) ovat käytännössä välttämättömiä! Seuralla ei ole lainata melontavaatteita.

KYYDIT: Kimppakyyti (seura maksaa polttoaneet autoilijoille)

ILMOITTAUTUMINEN:  Avautuu 3.4.2022 klo 20:00

Koskikurssi 17.-19.6.2022 Merimelojien jäsenille — Merimelojat ry melontakoulut ja tuotteet (holvi.com) (Merimelojien Holvi-verkkokauppa, maksu ilmoittautumisen yhteydessä) Nuorten (alle 18v) alennuskoodi KNUORET.