Koskikurssi

Merimelojien koskikurssi 2020

Merimelojien perinteinen koskikurssi järjestetään 12.-14.6.2020 Kotkassa Kymijoen varrella Pernoon ja Ahvionkoskilla.

Koskimelonta on erinomainen tapa parantaa melontataitoa. Kun pärjäät koskessa, pärjäät myös paremmin aallokossa. Koski tarjoaa monipuolisen ympäristön uusien melontataitojen opetteluun. Koskimelonta sopii kaiken ikäisille melojille.

Samasta koskesta löytyy helppoja paikkoja niin koskivasta-alkajalle kuin haastavia paikkoja kokeneemmallekin melojalle. Kurssilaiset jaetaan tasoryhmiin osallistujien lähtötason mukaan, joten sekä koskinoviisit että kokeneemmat koskenlaskijat voivat ilmoittautua. Kohtuullinen sileän veden melontakunto on kuitenkin iso apu kurssilla. Kurssi opettaa monipuolisesti koskimelontaa kurssilaisten lähtötason huomioon ottaen, mm. liikkuminen koskessa, virtaanlähtö, surffauksen alkeet, turvallisuusasiat, kosken lukeminen sekä tietenkin myös kosken laskeminen.

Kurssille mahtuu yhteensä 12 osallistujaa. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin 12, valitaan kurssilaiset ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin, että etusija on melojilla, jotka ovat osallistumassa ensimmäistä tai toista kertaa Merimelojien koskikurssille.

Tiedustelut kurssiin liittyen, koski@merimelojat.fi

AJANKOHTA: Kurssi alkaa pe 12.6 tavaroiden pakkaamisella klo 17 vajalla. Kurssi päättyy su 14.6 n. klo 15, jonka jälkeen paluu Helsinkiin ja tavaroiden purku vajalla.

HINTA:  Aikuiset 100€ - kattaa kuljetukset, kajakin varusteineen (ks. alla), majoituksen ja ohjauksen. Lapset ja nuoret 50€.

PAIKKA: Kymijoki, Pernoonkosket sekä Ahvionkoski

VETÄJÄT: Merimelojien koskikonkarit

VAATIMUKSET: Merimelojien jäsenyys, uimaito.

MAJOITUS: Majoitus mökissä Hurukselassa tai teltassa mökin pihassa, kuuluu hintaan.

VARUSTEET: Seuran puolesta kajakki, mela, kypärä, liivit ja aukkopeite. Muu varustus omasta takaa (melontatossut, melontahousut, anorakki, nenäklipsi). Huom! Kesäkuussa vesi on vielä viileää, joten tossut, anorakki ja melontahousut (esim. neopreenishortsit) ovat käytännössä välttämättömiä! Seuralla ei ole lainata melontavaatteita.

KYYDIT: Kimppakyyti (seura maksaa kilometrikorvaukset autoilijoille)

ILMOITTAUTUMINEN: https://holvi.com/shop/merimelojat/product/3de153c1a5ef2f98a1cd16c2ee44f227/  (Merimelojien Holvi-verkkokauppa, maksu ilmoittautumisen yhteydessä) Nuorten (alle 18v) alennuskoodi KNUORET.