Merimelojien koskimelontatoiminta

(c) Simo Karisalmi

Koskitoiminta

Merimelojien koskitoimintaan kuuluu kilpailuihin osallistumista sekä sellaisten järjestämistä, lajiesittelyjä, yhteisiä harjoituksia ja koskireissuja sekä seuran jäsenten kouluttamista.

Koskimelonnan eri lajeja voi harrastaa niin huvikseen, kuin kilpailumielessäkin. Uutena melojanakin lajiin pääsee hyvin käsiksi. Seuramme koskimelojien mukana on hyvä tutustua koskimleontaan. Luonnollisestikin perusmelontatekniikan tulee olla hallussa tasaisella vedellä.

(Jos eri koskimelonnan muodot eivät ole tuttuja, niin lukaisepa lajiesittelyt)

Merimelojat järjestää joka vuosi myös koskimelontakurssin jäsenille. Vuoden 2022 kurssi-informaatio on tämän linkin takana.

© Elina Posio

 

Yhteydenpito

Koskimelojien keskinäiseen viestintään seurassa käytetään pääasiassa facebook ryhmää "Merimelojat Koski- ja poolojaosto."
Lisäksi seuralla on käytössä keskustelupalsta. Keskustelupalstalle pääset klikkaamalla ylhäältä kohtaa "foorumi." Koskimelontaan liittyvät aiheet käsitellään pääasiassa "koskimelonta ja kanoottipoolo" osiossa forumilla. Ryhmä näkyy suljettuna, mutta mukaan pääsee kyllä pyytämällä esim. jaoston vetäjältä.

Viestintään käytetään myös postituslistaa. Tässä sen käyttöohjeet:
Koskilistan käyttöohjeet:

Liittyäksesi listalle, lähetä tyhjä sähköposti osoitteeseen: koskimelojat-subscribe [at] yahoogroups.com 
Lähetä postia listalle olijoille: koskimelojat [at] yahoogroups.com
erotaksesi listalta, laita tyhjä viesti osoitteeseen: koskimelojat-unsubscribe [at] yahoogroups.com 

Listalle pitää liittyä sillä osoitteella, johon postinsa haluaa saada. Muista myös tarkistaa oman laatikkosi roskapostisuodattimen asetukset, että listan postit pääsevät läpi (varsinaista roskapostia ei listoilla tule).


 Vastuulliset

Toiminnasta kaudella 2020 vastaavat hallituksen jäsen, koskimelonta- ja kanoottipoolojaoston vetäjä Ville Vainio  ja seuran toimihenkilö, koskivastaava, Markus Mäkinen. Molemmat tavoittaa sähköpostin välityksellä osoitteesta koski@merimelojat.fi

© Elina Posio