Merimeloja-lehti

Merimeloja-lehdestä voit lukea seuran keskeisimmät kuulumiset sekä monipuolisesti makupaloja seuran toiminnasta, ja toisinaan vähän sen vierestäkin, jäsenten omin sanoin ja kuvin kertomana.

Lehden on tarkoitus olla seuran jäsenistön näköinen, ja sisältöjä toivotaan aivan kaikilta – niin kokeneilta seura- ja melontakonkareilta kuin tuoreemmilta tapauksilta. Oliko seuran retki ikimuistoinen? Miten poolotreenit sujuvat? Tuliko kisoissa menestystä? Kävitkö ekaa kertaa koskessa? Herättikö koulutus ajatuksia? Teitkö oman opettavaisen melontaretken?

Kerro kokemuksestasi seuratovereillesi – lehdessä julkaistusta materiaalista kuittaat myös talkoopisteen.

Lisätietoja ja sparrausapua antaa päätoimittaja. Ota ennen materiaalin toimittamista mielellään yhteyttä päätoimittajaan mm. tekstin pituudesta, kuvien koosta ja materiaalin toimitusmuodosta sopimiseksi.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja on jäsenille ilmainen.

Päätoimittaja:

Liisa Kemppainen, lehti@merimelojat.fi

Taitto:
Miikka Koskinen, taitto@merimelojat.fi

Julkaisija:
Merimelojat ry

Ilmoitushinnat (painetussa lehdessä):
Koko sivu 300 e, 1/2 sivu 150 e, toistoalennus 25%.

Ilmestymisaikataulu 2022

Numero          Aineiston jättöpäivä      Painatuspäivä

1/2022

11.3.

27.3.

2/2022

20.5.

5.6.

3/2022

16.9.

2.10.

4/2022

2.12.

18.12.

Lehti lähtee postiin noin 5 päivän kuluessa painatuksesta. Muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.