Merimelojien melontakoulut

 

Vuoden 2020 melontakoulujen eli melonnan alkeiskurssien ilmoittautuminen  on avattu 1.3. 

HUOM!
Melontakoulujen 2020 ajankohtia saatetaan joutua muuttamaan koronavirustilanteen vuoksi. Teemme päätökset viimeistään toukokuun alussa, jonka jälkeen tiedotamme ilmoittautuneita henkilökohtaisesti.

 

Melontakoulut järjestetään ma-to klo 18.00 - 21.30 viikoilla 20-25 (alkukesä) ja viikoilla 31-33 (loppukesä). 

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokauppasovelluksessa. Melontakoulun osallistumismaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina hyväksymme maksun verkkopankista sekä yleisimmät maksukortit.

Huom! Ilmoittautumisen voi perua ja saada maksun takaisin vain sairastumisen vuoksi (todistettava lääkärintodistuksella). Varmista siis vielä kerran, että olet tulossa nimenomaan Merimelojat ry:n tiettyyn melontakouluun.

Jos olet varma valinnastasi, SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN (linkki vie Merimelojien Holvi-verkkokauppaan)

Vuonna 2020 melontakoulujen hinnat

  • aikuiset 120 euroa
  • opiskelijat 60 euroa (verkkokaupan alennuskoodi "opiskelija", ja voimassaoleva opiskelijakortti on esitettävä melontakoulun ensimmäisenä päivänä)
  • alle 18-vuotiaat aikuisten melontakoulussa 50 euroa (verkkokaupan alennuskoodi "nuoriso", ikä todistettava ja allekirjoitettu huoltajan suostumus esitettävä melontakoulun ensimmäisenä päivänä)
  • Katso tästä, mihin alennuskoodi syötetään

Merimelojien melontakoulun kesto on kolme arki-iltaa maanantaista keskiviikkoon (18.00 - noin 21.00), yhteensä kymmenen tuntia. Sisältö noudattaa Suomen Melonta- ja soutuliiton sisältösuositusta. Melontakoulussa opetetaan turvallisen vesilläliikkumisen, melonnan ja kajakin käsittelyn perustiedot ja -taidot (ml. pelastautuminen) sekä teoriassa että kajakeilla meloen. Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry:n määritelmän mukainen uimataito on sekä aikuisten että nuorten melontakurssille osallistumisen edellytyksenä. Kurssin käyminen tai muulla tavoin osoitettu melonta- ja pelastustaito on edellytys Merimelojien jäseneksi liittymiselle.

Osanottajille jaetaan Suomen Melonta- ja Soutuliiton Opi Melomaan -opaskirjanen melontakoulun aikana.

Melontakouluvarusteet

Mitään erikoisvarusteita ei tarvita, mutta kannattaa ottaa mukaan urheiluvaatteet, jotka saavat kastua,  vaihtovaatteet ja pyyhe. Puuvillaista vaatetusta ei suositella.

Sateeseen voi varautua kevyellä sadevaralla. Myös auringolta suojautumista on harkittava aurinkovoiteella, -laseilla ja pitkähihaisella paidalla ja lippalakilla tai lierihatulla. Koska merellä on yleensä viileää, jokin kevyt ja lämmin vaateparsi on lisävarusteena hyödyllinen.

Silmälasien käyttäjien on huolehdittava lasien kiinnipysymisestä kuminauhalla tai vastaavalla. Melomisen ajaksi ei tule ottaa mukaan esim. autonavaimia eikä puhelinta (paitsi vedenpitävässä ja kelluvassa pussissa).

Tiedustelut

Kurssien sisältöä tai käytännön järjestelyitä koskevat tiedustelut 1.3. alkaen sähköpostitse osoitteeseen melontakoulut@merimelojat.fi. Emme vastaa muihin osoitteisiin lähetettyihin tiedusteluihin. Ilmoittautumiset tälle sivulle tulevan ilmoittautumislinkin kautta, sähköpostitse EI voi ilmoittautua.