Merimelojien melontakoulut

Koronarajoitusten takia kesän 2021 melontakoulujen ilmoittautumisen ajankohta ilmoitetaan 13.4.2021.

 

Melontakoulut järjestetään ma-ke klo 18.00 - 21.30 viikoilla 20-25 (alkukesä) ja viikoilla 31-33 (loppukesä). 

Paikka

Merimelojat ry:n vaja Humalluodolla Töölössä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu ainoastaan verkkokauppasovelluksessa. Melontakoulun osallistumismaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina hyväksymme maksun verkkopankista sekä yleisimmät maksukortit.

Huom! Ilmoittautumisen ja melontakoulun voi perua ja saada maksun takaisin vain sairastumisen vuoksi (todistettava aina lääkärintodistuksella).

Ennen ilmoittautumista varmista siis huolellisesti vielä kerran, että olet tulossa nimenomaan Merimelojat ry:n tiettyyn melontakouluun.

Jos olet varma valinnastasi, SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN (linkki vie Merimelojien Holvi-verkkokauppaan)

Vuonna 2021 melontakoulujen hinnat

  • aikuiset 120 euroa
  • opiskelijat 60 euroa (verkkokaupan alennuskoodi "opiskelija", ja voimassaoleva opiskelijakortti on esitettävä melontakoulun ensimmäisenä päivänä)
  • alle 18-vuotiaat aikuisten melontakoulussa 50 euroa (verkkokaupan alennuskoodi "nuoriso", ikä todistettava ja allekirjoitettu huoltajan suostumus esitettävä melontakoulun ensimmäisenä päivänä)
  • Katso tästä, mihin alennuskoodi syötetään

Merimelojien melontakoulun kesto on kolme arki-iltaa maanantaista keskiviikkoon (18.00 - noin 21.00), yhteensä kymmenen tuntia. Sisältö noudattaa Suomen Melonta- ja soutuliiton sisältösuositusta. Melontakoulussa opetetaan turvallisen vesilläliikkumisen, melonnan ja kajakin käsittelyn perustiedot ja -taidot (ml. pelastautuminen) sekä teoriassa että kajakeilla meloen. Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry:n määritelmän mukainen uimataito on sekä aikuisten että nuorten melontakurssille osallistumisen edellytyksenä. Kurssin käyminen tai muulla tavoin osoitettu melonta- ja pelastustaito on edellytys Merimelojien jäseneksi liittymiselle.

Osanottajille jaetaan Suomen Melonta- ja Soutuliiton Opi Melomaan -opaskirjanen melontakoulun aikana.

Melontakouluvarusteet

Mitään erikoisvarusteita ei tarvita, mutta kannattaa ottaa mukaan urheiluvaatteet, jotka saavat kastua,  vaihtovaatteet ja pyyhe. Puuvillaista vaatetusta ei suositella.

Sateeseen voi varautua kevyellä sadevaralla. Myös auringolta suojautumista on harkittava aurinkovoiteella, -laseilla ja pitkähihaisella paidalla ja lippalakilla tai lierihatulla. Koska merellä on yleensä viileää, jokin kevyt ja lämmin vaateparsi on lisävarusteena hyödyllinen.

Silmälasien käyttäjien on huolehdittava lasien kiinnipysymisestä kuminauhalla tai vastaavalla. Melomisen ajaksi ei tule ottaa mukaan esim. autonavaimia eikä puhelinta (paitsi vedenpitävässä ja kelluvassa pussissa).

Tiedustelut

Kurssien sisältöä tai käytännön järjestelyitä koskevat tiedustelut 1.3. alkaen sähköpostitse osoitteeseen melontakoulut@merimelojat.fi. Emme vastaa muihin osoitteisiin lähetettyihin tiedusteluihin. Ilmoittautumiset tälle sivulle tulevan ilmoittautumislinkin kautta, sähköpostitse EI voi ilmoittautua.