Vuoden 2014 muutoksia verkkosivuilla (toimihenkilöt ym.)

17.1.2014

Hallituksen kokoonpano, seuran muut toimihenkilöt, maksut ja muut vuodelle 2014 muuttuneet tiedot on päivitetty verkkosivuille. Seuraavassa yhteenveto henkilövaihdoksista.

Uusia hallituksen jäseniä kaudelle 2014 ovat Alex Barta (nuorisojaosto), Jussi Laari (vajamestari) ja Ilona "Efe" Ogbeide (koski- ja poolojaosto). Hallituksesta vuodenvaihteessa pois jäivät Aarne Miettinen ja Ilkka Ritvos.

Seuran toimihenkilögalleriassa uusia, mutta monelle tuttuja nimiä ovat Jyrki Härkki (virkistysjaoston vastaava) ja Veli-Matti Wasenius (Skorvön isäntä), Asko Niemelä-Kouran ja Hannu Taipaleen luovuttua tehtävistä. Hannulla taisi tulla jonkinlainen ennätys yhdessä toimihenkilötehtävässä, kaksitoista ja puoli vuotta on pitkä rupeama.

Toimistonhoitajan ja hallituksen sihteerin tehtävää vuonna 2014 hoitaa Mara Roivainen, joka jatkaa edelleen myös retkijaoston vastuuhenkilönä hallituksessa. Toimistonhoitajana 2012-2013 toiminut Marjo Malmström vastaa toimihenkilönä avainkortteihin liittyvästä uudistuksesta, josta tiedotetaan tarkemmin lähiaikoina.