Suomi Meloo 2022 – osallistummeko? Haussa logistiikkamestari/osaava organisaattori mahdolliseen Merimelojien joukkueeseen.

16.2.2022

Suomi Meloo -tapahtuma järjestetään taas parin välivuoden jälkeen kesäkuun toisella viikolla (la 11.6.-pe 17.6.2022). Tapahtuma starttaa vesille lauantaiaamuna 11.6. Ilomantsin Mutalahdesta ja melonta kulkee melajuhlapäivää lukuun ottamatta yötä päivää. Reitillä on eri pituisia melontaosuuksia eri vuorokauden aikoina ja monenlaisilla vesillä, vaihtopaikkoja on alustavan suunnitelman mukaan 27 + päätepiste Nurmeksessa (tarkemmin suomimeloo.fi – tapahtuma 2022).

Reitin ja melonnan järjestelyt hoituvat Suomi Meloo ry:n puolesta, mutta melontajoukkueen logistiikka mm. autokuljetuksineen ja etappimelojineen on osallistuvan joukkueen itse järjestettävä.

Seuramme joukkue on aiempina vuosina osallistunut tapahtumaan (seura maksanut osanottomaksut, muut kustannukset osallistujien omakustannusperiaatteella), vaan miten on tänä vuonna?

Ennen kuin edes tiedustelemme lähtemään ja joukkueeseen sitoutuvia melojia, kysymme, löytyykö seurastamme logistiikkamestaria, joka oman osallistumisensa ohella ennakkoon suunnittelisi ja organisoisi joukkueen kuljetukset, melontavuorot yms. tarpeelliset järjestelyt joukkueen osallistumiseen liittyen?

Jos olet valmis hoitamaan tämän hyvää etukäteissuunnittelua edellyttävän tehtävän, ole yhteydessä mahdollisimman pian ja viimeistään 28.2. pj@merimelojat.fi, jotta ehdimme kysyä, myös mahdolliset osallistujat ja hoitaa myös ilmoittautumiset tapahtuman aikataulun puitteissa.