YKSITYISVAJAN PERUSTUSTEN KORJAUS ALKAA

14.12.2021

Yksityisvaja muuttuu työmaa-alueeksi

Seuramme yksityisvajan perustusten korjaus alkaa heti joulunpyhien jälkeen maanantaina 27.12.2021. Työmaan alkaessa koko yksityisvaja muuttuu työmaa-alueeksi, johon meillä jäsenillä ei ole turvallisuussyistä asiaa, koska mm. lattiat puretaan merkittäviltä osin.

Ennen työn alkamista seura järjestää talkoot (tästä erillinen tiedote), jossa yksityisvajan lattiatasolla olevat kajakit ja peräseinää vasten olevasta kasettitelineestä kahden alimman kerroksen kajakit siirretään käyttöoikeusvajaan. Jos haluat ja sinulla on mahdollisuus säilyttää kajakkiasi muualla, voit siirtää sen omatoimisesti, kunhan se on tehty ennen talkoita.

Jos yksityisvajan kaapeissa on tavaroita, joita arvelet tarvitsevasi talven aikana, myös ne on syytä hakea nyt pois.

Vajasaarella (muualla kuin tavanomaisesti käytetyillä alueilla) on nyt erittäin liukasta, joten liikkukaa varoen ja käyttäkää hiekoituslaatikon hiekkaa.

Yksityisvajan sähkölukot otetaan pois lukitusjärjestelmästä työn ajaksi, joten avainlätkällä ei pääse yksityisvajaan enää joulun jälkeen ennen kuin työ on valmis. Myöskään käyttöoikeusvajan kalusto ei kajakinsiirtotalkoiden jälkeen ole toistaiseksi käytössä ja myös sähkölukko on pois käytöstä, niin ettei avainlätkällä ole pääsyä vajaan. Jos melontakausi alkaa ennen kuin työ on valmis, kajakinsäilytys- ja lukitusjärjestelyistä päätetään ja tiedotetaan erikseen.

Työmaan kesto riippuu merkittävästi sää- ja jääolosuhteista sekä veden korkeudesta. Arvio tällä hetkellä on, että työ voisi olla loppusuoralla maaliskuun 2022 lopulla.

Tiistain ja torstain sauna-aikoihin muutos

Urakoitsija käyttää miesten pukuhuonetta sosiaalitilana, jonka vuoksi työn ajaksi tiistain ja torstain saunavuorot alkavat korjaustyön ajan vasta klo 17.00. Viikonlopun sauna-aikoihin ei tule muutosta.

Yhteystietoja

Urakoitsija:

Metirak Oy, yhteyshenkilönä Marko Liljeström, puh.  050 5437039, marko.liljestrom@metirak.fi

Seuran yhteyshenkilö urakkaan liittyvissä asioissa:

Matti Huhtamies, puh. 050 305 5400, kiinteisto@merimelojat.fi.

Hyvää loppuvuotta ja tulevaa vuotta 2022

Hallitus