PERUTTU: Merimelojat 90 vuotta -bileet 21.8. Vajasaarella

15.8.2021

Hyvät merimelojat, suureksi harmiksemme ilmoitamme, että Etelä-Suomen aluehallintoviraston eilisen 12.8. uusia kokoontumisrajoituksia koskevan päätöksen vuoksi joudumme perumaan seuran 90-vuotisbileet, jotka oli tarkoitus pitää vajasaarella lauantaina 21. elokuuta. Juhliin oli ilmoittautunut jo reilut 100 osallistujaa. Vaikka juhla nyt perutaan, emme unohda asiaa. Palaamme juhlahumun kera, kun olosuhteet sen taas turvallisesti mahdollistavat. Hallitus

Kun urheiluseura saavuttaa 90 vuoden iän, on syytä juhlia. Merimelojien vuosipäivä on 21.5., mutta tunnetuista syistä juhlimme hieman viivästyneinä, lauantaina 21.8.2021 kello 11 lähtien. Paikkana Vajasaari.

Juhlat aloitetaan, kuinkas muuten, melomalla. Kello 11 lähdemme vesille yhdessä, reittinä Ykan kymppi. Toivottavasti saamme vesille runsaslukuisen ja näyttävän joukon merimelojia.

Lenkin jälkeen tarjolla on kevyt kenttälounas.

Kello 15.00 alkaa ”virallisempi” osuus: vanhojen muisteloa ja yllätysohjelmaa. Kakkukahvit kuuluvat tietysti asiaan. Mahdollisista juhlajuomista jokainen huolehtii itse.

Pukeutumis- ja käyttäytymiskoodi: ei pönötystä.

Lopuksi soitto soi ja tanssiakin saa.

Tehdään yhdessä Merimelojien 90-vuotisjuhlasta ikimuistoinen. Sellainen, että niistä piisaa puhetta vielä 180-vuotisjuhlissa.