Reskutusleiri X, 1.-2.8.2020 Mäntysaari

1.8.2020 klo 09:00

Tervetuloa Reskutusleirille opettelemaan pelastuksia, hinauksia ja pelastusuintia sekä tutustumaan melojakavereihin. Melonnan vasta tänä vuonna tai ihan viime vuosina aloittaneet ovat erityisen toivottuja osallistujia. Reskutusleirillä pääset sisälle tekniikoihin ja opit kajakin käsittelyä. Leirin ohjelmaan voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan, kaikessa ei ole pakko olla mukana. Harjoitella voi myös vaativampia tekniikoita. Voit tulla mukaan vain osaksi aikaa tai nauttia saarella olosta koko viikonlopun. Mahdollisista yhteislähdöistä perjantaina ja lauantaina sovitaan erikseen lähempänä

Tervetuloa Reskutusleirille opettelemaan pelastuksia, hinauksia ja pelastusuintia sekä tutustumaan melojakavereihin. Melonnan vasta tänä vuonna tai ihan viime vuosina aloittaneet ovat erityisen toivottuja osallistujia. Reskutusleirillä pääset sisälle tekniikoihin ja opit kajakin käsittelyä. Leirin ohjelmaan voi osallistua oman kiinnostuksen mukaan, kaikessa ei ole pakko olla mukana. Harjoitella voi myös vaativampia tekniikoita. Voit tulla mukaan vain osaksi aikaa tai nauttia saarella olosta koko viikonlopun. Mahdollisista yhteislähdöistä perjantaina ja lauantaina sovitaan erikseen lähempänä.

 

Mäntysaareen kannattaa tulla jo perjantaina 31.7. Mäntysaari sijaitsee noin kilometrin Lauttasaaren lounaiskärjestä lounaaseen (https://goo.gl/maps/xGp3y5mQqWeCbgUV7). Varsinainen ohjelma alkaa lauantaina klo 9 kokoontumisella saunakalliolla, ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä.

 

Tähän tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, tulet vain paikalle niin kuin sinulle sopii.

Varaa mukaan:

  • Vaihtovaatetta, pyyhe ja saunakamppeet. Sauna on lämpimänä koko leirin ajan, tauoilla on kiva käydä lämmittelemässä.
  • Harjoittelu on mukavampaa neopreeni- tai kuivapuvussa. Urheiluvaatteissakin pärjää hyvin. Varaa useita vaihtovaatekertoja melontaan ja alusvaatteiksi ja varustaudu pitkäänkin märkänä oloon.
  • Retkeily- ja yöpymisvarusteet, ruokailuvälineet, keitin, astiat ja riittävästi muonaa, myös välipaloja.
  • Juotavaa ja juomapullo. Ainakin 3 litraa juomavettä per vuorokausi.
  • Jos omistat melakellukkeen, pumpun, hinausköden, kypärän, nenänipsut, uimalasit yms. rekvisiittaa - niistäkin on apua. Köyttä ja narua kannattaa myös ottaa mukaan.
  • Nenänipsut, korvatulpat, uimalasit (jos haluat).
  • Valaisin, mielellään vesitiivis.
  • Hyvä ja leikkisä mieli!

 

Reskutusleirin järjestävät yhteistyössä Helsingin Melojat ja Merimelojat.