Meriturvan aaltoaltaassa Lohjalla pelastautumisharjoittelua la 14.3. klo 13-16.

12.2.2020

Merimelojat järjestää tänä keväänä jäsenilleen Meriturvan aaltoaltaassa Lohjalla pelastautumisharjoittelua la 14.3. klo 13-16. Harjoitus sopii kaikille sileällä ja tasaisella pelastautumisen osaaville.

ILMOITTAUTUMINEN pelastautumisharjoitukseen Meriturvan aaltoaltaassa on avattu.

Merimelojat järjestää tänä keväänä jäsenilleen Meriturvan aaltoaltaassa Lohjalla pelastautumisharjoittelua la 14.3. klo 13-16. Harjoitus sopii kaikille sileällä ja tasaisella pelastautumisen osaaville.

Perillä Meriturvassa tulee olla vähintään puoli tuntia ennen vuoron alkua klo 12.30. Traileri tulisi siis pakata hyvissä ajoin pe-la sekä purkaa lauantaina vajalla. Arvioitu bussin lähtöaika vajalta Lohjalle klo 11.30.

Osallistujat sopivat keskenään, kuka toimii bussikuskina. Huomioithan, että bussin kyytiin mahtuu kuskin lisäksi seitsemän. Nämä paikat jaetaan ensisijaisesti halukkaille siinä järjestyksessä, kuin ovat ilmoittautuneet harjoitukseen. Lopuille autottomille pyritään järjestämään kimppakyydit.

Mukaan mahtuu 15 nopeinta ilmoittautujaa. Seura tukee Meriturvan osallistumismaksua, joka on 25€/hlö jos osallistujia tulee yhteensä 15. Jos osallistujia ilmoittautuu vähemmän, niin hinta on hieman kalliimpi.

Sitova Ilmoittautuminen Holvi-verkkokaupassa jäsenille käyttämällä alennuskoodia: mtjasen ja maksamalla (ennakko)-osallistumismaksu 25€. 1.3.2020 alkaen myös seuraan kuulumattomat voivat ilmoittautua 50€ hintaan, jos paikkoja on vielä jäljellä.

(Huom! Valitse ensin 50€ tuote ja lisää se ostoskoriin. Tämän jälkeen pääset syöttämään ale-koodin ennen varsinaista maksamista kohdassa: "Onko sinulla alennuskoodi". Paina KÄYTÄ-painiketta ja siirry maksamaan)

linkki ilmoittautumiseen:

https://holvi.com/shop/merimelojat/product/cc0ec5fca37655e26479d7149c3c3807/

Alennuskoodi: mtjasen

Rohkeasti mukaan!

Huom! Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan! Pelastautumisharjoittelu Meriturvan aaltoaltaassa Lohjalla la 14.3. klo 12.30-16.30. (Allasaika 13-16) Bussin lähtöaika vajalta Lohjalle klo 11.30. Osallistujat sopivat keskenään, kuka toimii bussikuskina. Traileri tul...

holvi.com

 

Harjoitus Merimelojien jäsenille Meriturvassa Lohjalla la 14.3. – Merimelojat ry melontakoulut ja tuotteet (Holvi)

Huom! Osallistumismaksu palautetaan…

Huom! Osallistumismaksu palautetaan ainoastaan lääkärintodis