Etsitään TALOUDENHOITAJAA jäsenistön keskuudesta

15.8.2019

Seuralle etsitään TALOUDENHOITAJAA jäsenistön keskuudesta. Nykyinen taloudenhoitaja luopuu tehtävästä henkilökohtaisista syistä. Taloudenhoitaja on seuran vapaaehtoinen toimihenkilö ja yleensä myös hallituksen jäsen.


Emme etsi supernaista tai supermiestä, vaan riittävät pohjatiedot omaavaa organisointikykyistä henkilöä. Jonkinlaista osviittaa tarvittavista tiedoista ja taidoista saat seuraavasta:


Taloudenhoitaja suunnittelee ja ohjaa seuran taloushallintoa sekä valvoo tilitoimiston toimintaa. Taloushallinnon tuntemus - budjetointi, tilinpäätöksen laadinta, tuloslaskelma ja tase, kirjanpidon peruskäsitteiden hallinta, osto- ja myyntilaskutus, palkkojen ja lakisääteisten velvoitteiden hoitaminen - on tehtävässä välttämätöntä. Myös työsopimus-, vero- ja sopimusasiat on ymmärrettävä ainakin yleisellä tasolla.


Taloudenhoitaja ei välttämättä tee kaikkea itse, mutta hänen on osattava järjestää niin että kaikki seuran taloushallinnon tehtävät tulevat ajallaan ja riittävän täsmällisesti hoidetuksi. Apuna voi käyttää tilitoimistoa ja vapaaehtoisia taloustoimihenkilöitä.


Yhteydenotot: puheenjohtaja Rauli Rautavuori, pj@merimelojat.fi, 050 357 0916.