Kutsu Merimelojat ry syyskokoukseen tiistaina 20.11.2018 klo 18 majalla

3.10.2018

Merimelojat ry:n syyskokous 2018 järjestetään majalla tiistaina 20.11.2018 klo 18. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokouksen asiakirjat ovat ennakkoon ladattavissa tältä sivulta poislukien talousarvio. Kokouksessa ei jaeta paperitulosteita - jos haluat lukea paperilta, tuothan omat tulosteesi. Talousarvio on tutustuttavissa kokoustilassa tuntia ennen kokousta. Hallitus ei ole esittämässä mainittavia muutoksia seuran talouteen tai toimintaan.

Ainoa isompi uusi asia toimintasuunnitelmassamme on, että varaudumme tarvittaessa palkkaamaan osa-aikaisen järjestösihteerin hoitamaan yleishallinnon tehtäviä. Tarkoituksena on keventää puheenjohtajan ja taloudenhoitajan työmäärää. Vuonna 2019 tehtävän palkkakulut kustannettaisiin seuran säästövaroista (kassasta), seuraavina vuosina tällä olisi jäsenmaksuvaikutus.

Kokouksessa tehdään myös henkilövalintoja. Seuran sääntöjen mukainen hallituksen maksimikoko on 12 henkilöä + puheenjohtaja. Tällä hetkellä hallituksessa on 8 + 1 jäsentä, joista yksi ei ole enää lainkaan käytettävissä. Lisäksi puheenjohtajan tehtävään etsitään uutta innokasta, ideoita pursuavaa jäsentä Valitaanko hallitukseen sinut vai joku muu? Tule vaikuttamaan!

Kokouksessa on kahvitarjoilu. Tervetuloa kokoukseen!

Hallitus

Liitteet