Viikon 20 melontakoulu ma-ke 14.-16.5., ilmoittautumisessa virheellisesti 13.-15.5.

11.5.2018

Lue lisätiedot, miten voit toimia jos olet ilmoittautunut kyseiseen melontakouluun. Ilmoittautuneille on lähetetty myös henkilökohtainen sähköpostiviesti asiasta.

Melontakouluilmoittautumisessamme on ollut päivämäärävirhe. Seuraavanlainen viesti lähti kevään ensimmäiseen melontakouluun ilmoittautuneille, joista osa saattaa seurata tätä ryhmää:

 

Hyvä Merimelojien melontakouluun ilmoittautunut,

 

Kevään ensimmäinen melontakoulumme järjestetään maanantaista keskiviikkoon 14.-16.5.2018 kolmena päivänä klo 18 alkaen. Melontakoulu alkaa maanantaina 14.5. klo 18.

 

Melontakoulujen verkkokaupassamme osoittautui olleen virhe melontakoulujen päivämäärissä. Kevään ensimmäisen eli viikon 20 melontakoulumme ajankohdaksi oli merkitty 13.-15.5.2018 eli sunnuntaista tiistaihin. Tekstissä ilmoitettiin kuitenkin oikeat päivät eli maanantaista keskiviikkoon.

 

Mikäli melontakoulun ajankohta maanantaista keskiviikkoon 14.-16.5. ei sovi, tarjoamme kyseiseen melontakouluun ilmoittautuneille kahta vaihtoehtoa. Niiden joille ma-ke sopii, ei tarvitse tehdä muuta kuin saapua paikalle.

 

1) osallistut maanantaihin ja tiistaihin viikolla 20 ja kolmanteen päivään eli keskiviikkoon jollain seuraavista viikoista

 

2) mikäli kohdan 1 menettely ei sovi, voit perua osallistumisesi

 

Jos haluat kolmen päivän (ma-ke) osallistumisen sijaan käyttää em. vaihtoehtoa 1 tai 2, otathan yhteyttä Merimelojat ry:n toimistoon sähköpostitse osoitteella melontakoulut@merimelojat.fi. Viestiisi vastataan alkuviikosta.

 

Pahoittelemme virheestämme aiheutunutta harmia.

 

Kevätterveisin,

 

Merimelojat ry