Kelloa vastaan melonnat – infotilaisuus Merimelojien vajalla 20.3. klo 18-, tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

16.3.2018

Tilaisuus jatkuu noin klo 19 Merimelojien kuntojaoston toiminnan käynnistämisellä


Kelloa vastaan melonnat – infotilaisuus Merimelojien vajalla 20.3. klo 18-, tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kelloa vastaan melonnoista kertoo mm. Jaakko Mäkikylä, joka on osallistunut useita kertoja avokanootilla Sommarö Runtin 8 kilometrin lenkistä Viron sadan kilometrin Vöhandumaratoniin.

Tarkoitus on myös käynnistää Merimelojien kuntomelontajaoston toiminta, joten sekin on hyvä syy tulla kuuntelemaan. Jatkamme noin klo 19 keskustelulla/ideoinnilla siitä, millaista aikuisten kuntomelontatoimintaa Merimelojilla voisi ensi kaudella olla Ykan kympin ja muiden jo vakiintuneiden juttujen lisäksi. Kenties yhteisiä kyytejä tilaisuudessa esiteltäviin tapahtumiin, yhteisiä vähän reipasvauhtisempia melontoja, tekniikkailtoja vajalla, jotain muuta? 

Jaakko Mäkikylä kertoo:
”Osallistuminen näihin tapahtumiin on ollut paras tapa oppia tuntemaan itseni melojana, käsittelemään kanoottia ja sopeutumaan olosuhteisiin. Tarkoitus ei ole osoittaa, kuinka paljon parempi olen muihin verrattuna, vaan kuinka osaan lukea itseäni ja omaa melontaani. Kun on numerolappu rinnassa, kyllä se vähän panee potkua melontaan.”

”Suosittelen jokaiselle retkimelojalle välineestä riippumatta, että osallistut johonkin kelloa vastaan melontaan. Näet, mitä oikeasti osaat ja jaksat. Toistuvuus on myös opettavaista. Kun meloo saman matkan uudelleen, huomaa kuinka sää vaikutta suoritukseen. Usein osallistun vielä eri kalustolla, jotta opin senkin vaikutuksen melontaani.”


Tervetuloa ensi tiistaina 20.3. klo 18 Merimelojien majalle

Tiedustelut jaakko.makikyla@gmail.com  (kelloa vastaan melonnat), pj@merimelojat.fi (kuntojaosto)