Uimahallivuorot ovat alkaneet

19.9.2010

Seuramme uimahallitreenit jatkuvat jälleen tänä syksynä!

 Uimahallivuoro on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat treenata lämpimässä vedessä reskutuksia, itsepelastautumisia, tuentoja, eskimokäännöksiä jne. Treenit ovat useimmiten vapaamuotoiset ilman varsinaista ohjelmaa. Toki aina on paikalla joku kokeneempi meloja, joka mielellään auttaa aloittelijoita! Paikkana toimii tuttuun tapaan Kilon uimahalli (Kutojantie 2E), ja hallivuorot ovat parillisten viikkojen sunnuntait klo 16-19, eli seuraavina päivinä: 26.9., 10.10., 24.10., 7.11., 21.11., 5.12. sekä 19.12.

Kajakit pitää viedä hallille autolla vajalta. Tapaaminen vajalla viimeistään klo 15, jolloin lastataan kajakit autojen katoille. Tämän takia on suotavaa, että uimahallivuoroon osallistujat ilmoittautuisivat sähköpostitse turvavastaavalle osoitteeseen turva(ät)merimelojat.fi ennen uimahallivuoroa (mieluiten viimeistään klo 12 uimahallivuoropäivänä), onko tulossa paikalle ja onko autoa käytettävissä, ja kuinka monta kajakkia saadaan autoon mukaan.

Pyrimme myös syksyn mittaan järjestämään erilaisia teemavuoroja. Näistä tiedotetaan myöhemmin sähköpostilistalla ja sekä keskusteluforumilla. Jos sinulla on mielessä jotain, mitä haluaisit uimahallilla treenata, ota yhteyttä turvavastaavaan meilitse osoitteeseen turva(ät)merimelojat.fi.

Tervetuloa mukaan!