Merimelojille 4. ja 5. sija kanoottipoolon SM-turnauksessa

18.8.2010

Merimelojien joukkueet jäivät muutaman pisteen päähän mitaleista heinä-elokuun vaihteessa pelatussa kanoottipoolon SM-turnauksessa Joutjärvellä.

Kaksipäiväiseen SM-turnaukseen oli tänä vuonna ilmoittautunut seitsemän joukkuetta. Joukkueiden suuresta määrästä huolimatta turnaus pelattiin kaksinkertaisena sarjana ja tämä tarkoitti jokaiselle joukkueelle kuutta peliä molemmille päiville.

Poikkeuksellisen suuresta pelimäärästä huolimatta kilpailu oli kovaa ja meno sen mukaista ja esimerkiksi SM-pronssi ratkesi vasta yhdessä sunnuntain viimeisistä peleistä, kun Merimelojat2 peittosi Merimeloja1:n. 

Lajia viime vuosina dominoinut Kajak Tampereelta vei kullan kotiin tänäkin vuonna, mutta aiempaa tiukemmalla marginaalilla. Toiseksi tullut HiiPu Nummelasta voitti ja hävisi yhtä monta peliä kuin Kajak ja kulta ja hopea jaettiinkin tänä vuonna joukkueiden tekemien ja päästämien maalien maalierolla. Lohjalainen Melan Vääntäjät vei viime vuoden tapaan pronssin vain yhden pisteen erolla Merimelojat1:n nenän edestä.

Isäntäjoukkue VeSa joutui tyytymään Merimelojat2:n  jälkeen kuudenteen sijaan ja viimeiseksi jäi SM-turnaus-debyyttinsä tehnyt Meloiloa Jyväskylästä.

Tulokset:
1. Kajak
2. HiiPu
3. Mevä
4. merimelojat1
5. Merimleojat2
6. VeSa
7. Meloiloa

Turnauksen tulokset löytyvät kanoottipoolo.fi sivuston tapahtumakalenterista.