Merimelojien pooloilijoille Pronssia Lohjalla

19.6.2010

Seuran bussi on pooloilijoilla kovassa käytössä. Sisään mahtuu koko joukkueen varusteet, lähes kaikki pelaajat ja muutama polkupyörä.
Seuran bussi on pooloilijoilla kovassa käytössä. Sisään mahtuu koko joukkueen varusteet, lähes kaikki pelaajat ja muutama polkupyörä.

Merimelojat taistelivat itsensä pronssille lauantaina 19.6., kun Lohja Open kanoottipooloturnaus pelattiin vaihtelevassa säässä Lohjan Järvipäivien yhteydessä.

Tänä vuonna Lohja Open pelattiin ilman ulkomaalaisia joukkueita. Kotimaisia joukkueita olikin sitten Merimelojien joukkueen lisäksi paikalla Nummelasta, Lohjalta, Tampereelta ja Jyväskylästä. Hallitseva Suomen Mestari, Kajak Ry Tampereelta osoitti yhä hallitsevansa Suomen poolo-kenttää, mutta muiden sijojen osalta sijoituksissa olikin vaihtelua luvassa.

Jyväskyläläinen Meloiloa sai hieman apua muilta joukkueilta, kun aivan turnauksen alla heidän pelaajamääränsä supistuikin neljään. Heille lainattiin sitten pelaajia tarpeen mukaan Merimelojista, Kajakista ja Hiidenveden Purjehtijoista. Uudeksi pooloseuraksi varsin mallikkaasti pelaava Meloiloa joutui kuitenkin taipumaan muiden joukkueiden pelin alla ja sijoittui turnauksessa viidenneksi.

Viime vuoden SM hopealle sijoittunut HiiPu putosi yllättäen mitaleilta neljännelle sijalle, kun Melan Vääntäjät Lohjalta voitti heidät alkuerissä ja merimelojat finaalien Pronssiottelussa. Alkuerien menestyksen ansiosta MeVä kohtasi finaaliottelussa Kajakin ja HiiPu ja Merimelojat puolestaan ottelivat pronssista.

Pronssiottelusta muodostuikin koko turnauksen tiukin ottelu. Maaleja tehtiin tasaisin välein molempiin päihin kenttää ja vaikka Merimelojat pitikin johtoasemansa lähes koko ottelun ajan, ratkaistiin mitali vasta jatkoajalla.

Tulokset:
1. Kajak
2. MeVä
3. M
4. HiiPu
5.MILO

Tarkemmat tulokset ja maalintekijätilastot löytyvät kanoottipoolo.fi sivustolta.

Lohja Openin tulosten perusteellä heinä-elokuun vaihteessa pelattavasta SM-turnauksesta on tulossa todella tiukka ja yllätyksiäkin on lupa odottaa.

Merimelojat toivoo voivansa lähteä SM-turnaukseen useammallakin joukkueella ja silloin olisi uusillakin pooloilijoila mahdollisuus päästä kunnnolla pelaamaan, joten muistakaahan kesäkauden pooloharjoitukset.