Virkistysmelonnat jatkuvat torstaisin kello 18

16.5.2010

Virkistysmelonnat jatkuvat kesäkauden ajan joka torstai. Lähtö vajalta on kello 18:00.

Virkistysjaosto aloittaa suositut torstai-retket 20.5 alkaen joka torstai, ja niitä jatketaan ainakin elokuun loppuun asti, ja syyskuussakin säiden salliessa. Lähtö on aina kello 18.00, jolloin kaikki ovat valmiina lähtemään vesille - melontavarusteissa, kajakki, mela, aukkopeite ja kelluntaliivi valittu ja säädetty.

Virkistysjaoksen yhteisillä lenkeillä melotaan niin rauhallista vauhtia, että kaikki ehtivät. Tutustumme meloen vajasaaren lähistön melontareitteihin, rantojen tuntumassa oleviin mielenkiintoisiin kohteisiin. Retket kestävät arviolta 3 tuntia ja matkaa tehdään 10-15 km.  Retkiä jatketaan myös syyskuussa mikäli kelit ovat siihen suotuisat.

Virkistyslenkkien vetäjät antavat aloittelijoille neuvoja ja opastusta tarpeen mukaan, ja joskus mukana voi olla myös vierailevia tähtiä kertomassa mm. melontatekniikasta ja turvallisuuskysymyksistä.

Merimelojien virkistysjaos tarjoaa kiireettömästä menosta pitäville mahdollisuuden syventää peruskurssilla opittuja melontataitoja turvallisesti muiden seurassa.