Merimelojille hopeaa Lahdessa

22.2.2010

Merimelojien ykkösketju nappasi hopeaa ja kakkosketju sijoittui viidenneksi kanoottipoolon 3-cupin osakilpailussa lahdessa.

Lahdessa pelattiin pienempiin altaisiin tarkoitetun 3-cupin osakilpailu viime lauantaina 21.2.2010. 3-cupissa joukkueet pelaavat kolmella kenttäpelaajalla täyden kentän viiden pelaajan sijaan ja maaliheittoja ei saa heittää yli puolesta kentästä. Näillä ja muutamilla muilla pienillä sääntömuutoksilla varmistetaan tiivistempoiset ja tasapuoliset ottelut myös pienemmissä uima-altaissa.

Merimelojilta turnaukseen osallitui kaksi joukkuetta, joista Aapo Virtasen, Aarne Miettisen ja Juha Posion muodostama joukkue sijoittui hopealle ja Eija Vartiaisen, hanna Sivénin, Matti Petterssonin ja Tuula Mikkonen-Gröhnin muodostama joukkue sijoittui viidenneksi. Kaikkiaan joukkueita oli tullut Nummelasta, Lohjalta, helsingistä ja isäntäkaupunki Lahdesta yhteensä kuusi. Voiton turnauksessa vei pääasiassa viimevuotisen nuorten maajoukkueen pelaajista muodostunut Lahden Vesisamoilijoiden ykkösketju.