Vajasaaren kulunvalvonta

18.6.2004

Vajasaaren kulunvalvontajärjestelmän asennus valmistui ja otetaan käyttöön maanantaina 21.6.

Vajasaaren kulunvalvontajärjestelmän asennus valmistui etuajassa jo tiistaina 15.6. Sähköinen kulunvalvonta otetaan käyttöön maanantaina 21.6. Tämän takia jäsenet, joilla on kajakki uudessa vajassa, tarvitsevat uuden avainkortin 21.6. lähtien. Maanantaina 21.6. on ylimääräinen jäsenpäivystys klo 16 - 20, jolloin voi ensimmäisen kerran tulla hakemaan avainkortin. Maanantain jäsenpäivystys on varattu uuden vajan käyttäjille. Maanantain jälkeen avainkortin voi noutaa normaalista jäsenpäivystyksestä.

Vanhat avaimet käyvät porttiin, vanhoihin vajoihin ja saunoihin 15. syyskuuta asti, joten jäsenten, joilla ei ole kajakkia uudessa vajassa, ei tarvitse kiirehtiä avainkortin haussa!

Jäsenrekisteriin on merkitty maksetut jäsenmaksut 16.6. asti. Avainkortin voi saada vain, jos jäsenmaksu on maksettu vuodelle 2004. Ottakaa varmuuden vuoksi maksukuitti, tiliote tms., josta voidaan tarvittaessa varmistaa jäsenmaksun maksaminen.

Päivitetty avainpanttiohje (Korvaa 11.6 sähköpostilla lähetetyn ohjeen):

Avainpantit
Sähkölukkojen käyttöönoton myötä seuralla on kahdenlaisia avaimia: avainkortti vajasaarelle sekä avain Skorvön ja Mäntysaaren tukikohtiin. Tällä hetkellä avainpantti on 25 e, joka oikeuttaa sekä vajasaarelle että tukikohtiin käyvään avaimeen. Sähkölukkojen myötä avainpantti eriytetään kahteen erilliseen avainpanttiin: vajasaaren ja muiden saaritukikohtien avainpantteihin.
Sähkölukkojen käyttöönoton yhteydessä vanhat jäsenet saavat 1 avainkortin ilman lisämaksua, jos heillä on oikeus vajasaaren käyttöön ja he ovat lunastaneet aikaisemmin vanhan avaimen. Vanha avain pitää näyttää avainkorttia haettaessa.

Jos jäsen tämän jälkeen tarvitsee uuden avainkortin, hänen tulee maksaa siitä 10 e panttia. Kannatusjäsenmaksua maksavat jäsenet eivät ole oikeutettuja avainkorttiin. Jos jäsen haluaa uuden avaimen myös muihin saaritukikohtiin (esim. vanha avain hukkunut), hänen tulee maksaa siitä 15 e panttia.

Avainpantti maksetaan takaisin kulloinkin voimassa olevan panttihinnaston mukaisesti eikä sen mukaisesti, mitä jäsen on aikanaan maksanut. Kun jäsen palauttaa avainkortin, hän saa takaisin 10 e. Ja kun hän palauttaa saaritukikohtien avaimen, hän saa takaisin 15 eriippumatta avaimen hankkimisajasta.

Poikkeuksena käytäntöön on siirtymäaika 30.10.2004 saakka. Tänä aikana jäsenet, jotka palauttavat vanhan avaimen lunastamatta uutta avainkorttia, saavat siitä 25 e. Tätä etua voi kukin jäsen käyttää vain kerran. Siirtymäajan poikkeuksella varmistetaan, ettei avainpantin arvo laske jäsenen voimatta itse vaikuttaa asiaan.

Jos et käytä saaritukikohtia, et tarvitse vanhaa avainta, ja sinun kannattaa palauttaa avain ja lunastaa pantti.

T. Pertti