Merimelojat ry myy käytettyjä kajakkeja

10.5.2017

Myymme 8 kappaletta seuran kalustoon kuulunutta kajakkia tarjouskilpailulla


Kajakit, niiden tunnistenumerot ja lähtöhinnat ovat:

KÄYTTÖOIKEUSYKSIKÖT
1 – Sea 505 B28, punainen, 200 euroa
2 - Sea 505 B29, keltainen, 200 euroa
3 – Pideraq C34, valkoinen, 200 euroa
4 – Avalon Basic B35, valkoinen, 300 euroa
5 – Sea Yak C35, keltainen, 200 euroa
6 – Sea Yak C36, keltainen, 200 euroa
7 – P&H B33, sinappi, 200 euroa

KÄYTTÖOIKEUSKAKSIKOT
8 - Sea Star -kaksikko, valkoinen, 300 euroa


Kajakit ovat nähtävillä Merimelojien vajasaaren ulkotelineessä. Ne on numeroitu oranssilla teipillä yllämainitulla tavalla. Seuran ulkopuoliset pääsevät kajakkeja katsomaan tiistaisin klo 17-19 ja/tai sopimalla asiasta Merimelojien toimistonhoitajan kanssa.

Kajakit myydään siinä kunnossa kuin ne ovat mahdollisine puutteineen ja vikoineen, eikä Merimelojat ry takaa niiden melontakelpoisuutta tai muutakaan kuntoa eikä korvaa tai korjaa puutteita. Ostajan velvollisuus on tutustua kohteisiin ennen tarjouksen tekemistä. Hintaan kuuluu vain kajakki.

Kajakeista tehdään tarjous lähettämällä se osoitteeseen toimisto (at) merimelojat.fi (mukaan tarjoajan nimi ja yhteystiedot). Tarjous tehdään tietystä kajakista numeroinnin mukaan. Yllä on mainittu lähtöhinta, eikä alempia tarjouksia oteta huomioon. Korkein tarjous voittaa. Aikaa on ma 22.5.2017 asti. Tämän jälkeen tarjouskilpailu päättyy.

Ostajan ei tarvitse olla Merimelojat ry:n jäsen.

Kajakki on maksettava ennen sen poisviemistä. Maksu tapahtuu toimistonhoitajan kanssa sovittuna ajankohtana maksukortilla (käteinen EI kelpaa) ja maksettu kajakki on vietävä pois vajasaarelta toimistonhoitajan kanssa sovittuna aikana tai Merimelojat ry:llä on oikeus menetellä kajakin kanssa haluamallaan tavalla.

Tekemällä tarjouksen ostaja hyväksyy nämä ehdot.

Lisätietoja saa osoitteesta toimisto (at) merimelojat.fi.