Etsitään jäsenistön keskuudesta yksityisvajan perustusten kunnostukselle vastuuhenkilöä

17.8.2016

Merimelojien vanhan yksityisvajan eli ns. Y-vajan perustusten korjaus jäi tekemättä, kun vuonna 2011 alkanut urakka keskeytyi käyttöoikeusvajan osuuden valmistuessa. Syynä keskeytymiseen olivat erimielisyydet silloisen urakoitsijan kanssa.

Etsimme nyt jäsenistön keskuudesta korjausrakentamisen suunnittelun ja/tai valvonnan ammattilaista toimimaan seuran vastuuhenkilönä urakan loppuunsaattamiseksi. Laadit tarvittavat suunnitelmat tai järjestät niin että suunnitelmat tulevat laadituiksi. Kilpailutat ja valitset urakoitsijan tekemään työn tai organisoit toteutuksen jäsenten vapaaehtoistyön voimin. Toimit työmaan valvojana tai hankit valvojan muualta. Hyväksytät isommat taloudelliset päätökset seuran hallituksella, pienemmissä asioissa toimit itsenäisesti yhteistyössä puheenjohtajan ja vajamestarin kanssa.

Seura on varautunut teettämään suunnittelun ja valvonnan kohtuullista korvausta vastaan. Ensisijaisesti toivomme löytävämme tehtävään rakennusinsinöörin tai arkkitehdin jäsenistön keskuudesta.

Lisätietoa tehtävästä ja aiemmista työvaiheista voi kysyä allekirjoittaneelta.

Rauli Rautavuori, puheenjohtaja, pj at merimelojat.fi, 050 357 0916