Hallitus tiedottaa - kesä 2016

3.7.2016

Vajasaaren jätehuollon muutos, likakaivon koristeluideoita, virkistysmelonnat jatkuvat läpi kesän, taloudenhoitajaa etsitään, sinustako seuraava puheenjohtaja?

Kaikkien jäsentemme tiedoksi joitakin ajankohtaisia asioita:

1.  Vajasaaren jätehuollossa on tapahtunut muutoksia.

Jäteastiamme sijaitsevat nyt kahvila Regatan pihalla punaisen maitolaiturin lähettyvillä (sekajätekontti ja astiat). Jäsenten toivotaan vievän isommat jätteensä (mm. retkiltä palaavien jätepussit) suoraan Regatan pihaan.

Vajasaarella saunan edessä sijaitsevat pienet jäteastiat on tarkoitettu yksittäisten roskien keräilyyn. Vahtimestari tyhjentää ne ajoittain Regatan pihan astioihin. Autathan vahtimestaria viemällä jätteesi mieluiten suoraan isoihin astioihin!

2. Vajasaaren jätevesikaivon naamiointi/koristelu

Jätevesikaivomme on saanut uudet tiivisteet ja aktiivihiilisuodattimen poistoilmalle. Kaivo on  sähkökaappeineen ja suodattimineen melkoinen ilmestys. Jos sinulla on ideoita kaivon naamioinnista/koristelusta, ota yhteyttä vajamestariin ja/tai vahtimestariin: vahtimestari at merimelojat fi tai vajamestari at merimelojat fi

3. Virkistysmelonnat jatkuvat torstaisin klo 18 läpi kesän.

Elokuussa on tarjolla pidempiä päiväretkiä muutamana viikonloppuna. Niihin kannattaa valmistautua melomalla ahkerasti. Virkistysmelonnassa pääset vesille mukavasti porukassa.

Virkistysjaosto toivottaa uudet vetäjät tervetulleiksi. jos haluat mukaan, ota yhteyttä virkistysvastaava Risto Jaatiseen, virkistys at merimelojat fi

4. Seuralle etsitään taloudenhoitajaa Henrik Musakan seuraajaksi

Etsimme seuralle uutta taloudenhoitajaa Henrik Musakan ilmoitettua lopettavansa tehtävän hoitamisen toimikautensa päättyessä vuoden 2016 lopussa.

Sinulla on alan koulutusta ja/tai kokemusta taloushallinnon alalta, tilitoimistosta, yrityksistä,järjestöistä tms. Sopii myös seuran uusille jäsenille. Oleellista on, että taloudenhoitajalta löytyy yhdistyksen taloushallinnon käytännön osaamista. Tehtävät siirtyvät saattaen, Henkka on luvannut tukea seuraajaansa tarpeen mukaan.

Lue lisää ja ota yhteyttä: talous at merimelojat fi / 045 136 5948.

5. Sinustako seuraava puheenjohtaja?

Nykyinen puheenjohtaja Rauli Rautavuori on hoitanut tehtävää kohta kolme kaksivuotiskautta ja sitä ennen varapuheenjohtajan pestiä yhden kaksivuotiskauden. Yhteensä Raulilla on kulunut seuran puheenjohtajistossa kahdeksan vuotta.

Raulin mielestä korkeintaan kymmenen vuotta on yhdelle henkilölle riittävän pituinen näissä tehtävissä. Jollei seuraajaa löydy vielä syyskokouksessa 2016, on viimeistään syksyllä 2018 seuraavan astuttava esiin. Nykyinen puheenjohtaja on siis tarvittaessa vielä kerran käytettävissä puheenjohtajaksi, sitten on aika siirtyä helpompaan tehtävään seuran hallituksessa tai sen ulkopuolella.