Ykan kymppi (Y-10) Merimelojilla su 22.5. klo 12

4.5.2016

Sunnuntaina 22.5. klo 12 melotaan perinteinen Ykan kymppi Merimelojien majalla. Kuntotapahtuma on maksuton ja avoin kaikkien melontaseurojen jäsenille alukseen ja lapakulmaan katsomatta. Osanottajille otetaan aika. Aika julkaistaan, jollei osanottaja ilmoittautumisen yhteydessä sitä kiellä. Osanottajan on kaatumistilanteessa kyettävä kiipeämään käyttämäänsä kajakkiin/kanoottiin takaisin. Tapahtumassa on turvavene. Muiden seurojen jäsenillä on oltava oma melonnan kattava vakuutus.

Tapahtuman aikana vajasaarellamme on avoimien ovien päivä klo 11-15. Paikalla ainakin melontavarustekauppiaita. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.


Tapahtumassa noudatetaan Suomen antidoping-säännöstöä.


Ilmoittautuminen klo 10 alkaen Meri­melojien vajasaarella. Lähtö klo 12 Merimelojien majan ja Soutustadionin välistä. Melonnan jälkeen tarjolla pientä purtavaa, ja osanottajilla on saunomismahdollisuus. Reitti  ylittää Seurasaarenselän, kiertää Musta, Lehti ja Kuusisaaren, sekä palaa Merimelojien vajalle Rajasaaren ulkopuolelta. Reittikartta saatavissa ennen tapahtumaa täältä sekä ilmoittautumisen yhteydessä Merimelojien vajalla.
 

**

Merimelojien jäsenet voivat osallistua tapahtumaan myös talkoolaisina, tarkempi ilmoitus on julkaistu sähköpostilistalla ja Facebookissa. Talkooilmoittautumiset ja tiedustelut: Rauli Rautavuori, pj at merimelojat.fi