Merimelojat hakee nuorisotoiminnan koordinaattoria osa-aikaiseen työsuhteeseen / Hakuaika on päättynyt

13.1.2016

Onko valmentaminen ja valmennustoiminnan organisoiminen toiveammattisi? Oletko odottanut mahdollisuutta tehdä näköistäsi melonnan urheiluseuratoimintaa? Tässä on tilaisuutesi!

Nuorisokoordinaattorin osa-aikaiseen tehtävään kuuluu nuorisojaostomme toiminnan ja talouden suunnittelu, toiminnan markkinointi (nuorten harrastajien rekrytointi) sekä päivittäinen organisointi, kuten harjoitusaikataulujen ja -suunnitelmien laatiminen sekä tuntiohjaajien rekrytointi ja ohjaaminen.

Tehtävä täytetään aluksi puolen vuoden määräajaksi. Viikoittainen työaika on noin 4-10 tuntia, joka kasvaa osanottajamäärien ja harjoitusmaksutulojen kasvun myötä. Tehtävästä maksetaan tuntipalkkaa. Tehtävän jatko ja työmäärän kasvu riippuvat siitä, onnistuuko tehtävään valittava henkilö laatimiensa suunnitelmien toteuttamisessa.

Seuramme tavoitteena on kasvattaa säännöllisesti urheilua harrastavien, eri ikäisten nuorten ryhmää noin 40 henkilöön (aktiiviharjoittelijoita). Toiminnan laajentuessa sekä tuntiohjaajien että nuorisokoordinaattorin palkkakustannukset katetaan osanottajilta kerättävin kausittaisin harjoitusmaksuin, koordinaattorin suunnittelemalla tavalla

Kenelle tehtävä sopii? Tunnet melonnan urheilulajeja (rata- ja maratonmelonta, kanoottipoolo, koskimelonta) pintaa syvemmältä, sinulla on vähintään perustason valmennusosaamista sekä  kykyä suunnitella ja organisoida melonnan nuorisotoimintaa. Osaat ohjata nuoria ja opastaa tuntiohjaajia. Olet yhteistyökykyinen sekä valmis itsenäiseen työskentelyyn. Liikunta-alan koulutus ja Merimelojien toiminnan tunteminen ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

 

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset palkkatoivomuksineen 1.2.2016 mennessä sähköpostitse: Rauli Rautavuori, pj@merimelojat.fi