Ykan kymppi (Y-10) Merimelojilla su 24.5. klo 12

24.5.2015

Sunnuntaina 24.5. klo 12 melotaan perinteinen Ykan kymppi Merimelojien majalla. Kuntotapahtuma on maksuton ja avoin kaikkien melontaseurojen jäsenille alukseen ja lapakulmaan katsomatta. Osanottajille otetaan aika. Aika julkaistaan, jollei osanottaja ilmoittautumisen yhteydessä sitä kiellä. Osanottajan on kaatumistilanteessa kyettävä kiipeämään käyttämäänsä kajakkiin/kanoottiin takaisin. Tapahtumassa on turvavene. Muiden seurojen jäsenillä on oltava oma melonnan kattava vakuutus.


Tapahtumassa noudatetaan Suomen antidoping-säännöstöä.


Ilmoittautuminen klo 10 alkaen Meri­melojien vajasaarella. Lähtö klo 12 Merimelojien majan ja Soutustadionin välistä. Melonnan jälkeen tarjolla pientä purtavaa, ja osanottajilla on saunomismahdollisuus. Reitti  ylittää Seurasaarenselän, kiertää Musta, Lehti ja Kuusisaaren, sekä palaa Merimelojien vajalle Rajasaaren ulkopuolelta. Reittikartta saatavissa ennen tapahtumaa täältä sekä ilmoittautumisen yhteydessä Merimelojien vajalla.
 

**

Merimelojien jäsenet voivat osallistua tapahtumaan myös talkoolaisina: tarvitsemme toimitsijoita ilmoittautumisten vastaanottoon, ajanottajia, sopankeittäjiä. Talkooilmoittautumiset ja tiedustelut: Rauli Rautavuori, pj at merimelojat.fi