Osoite: Merimelojat ry, Merikannontie 10, 00260 Helsinki
Laskutusosoite
(löytyy myös vasemmalta sivuvalikosta)
Seuran sähköpostiosoite: toimisto(at)merimelojat.fi

Merimelojien jäsenpäivystys

Jäsenpäivystyksessä voit asioida kaikissa jäsenasioissa tai ottaa yhteyttä jäsenpäivystäjään. Saat lisätietoja ja neuvoja käytännön toiminnasta. Siellä voit myös mm. lunastaa avainkortin tai avaimen ja ostaa seuran tuotteita. Avainpantin takaisin saadakseen jäsenen on otettava yhteyttä toimistoon.

Toimistonhoitaja vastaa myös jäsenten kaappipaikoista ja yksityisistä numeroiduista kajakkipaikoista yksityisvajassa ja kasettivajassa. Jos tarvitset kaapin tai paikan omalle kajakillesi, ota yhteyttä toimistonhoitajaan. Omin päin ei kajakkia saa koskaan kantaa numeroidulle yksityispaikalle eikä kaappia vallata, vaan aina ensin on otettava yhteyttä toimistonhoitajaan.

Käteinen EI käy maksuvälineenä jäsenpäivystyksessä; vain maksukortti kelpaa.

Päivystysten aikana vastaa numero 050-3574 507.

Seuran sähköpostiosoite: toimisto(at)merimelojat.fi . Sähköpostiin pyritään vastaamaan viimeistään muutaman päivän kuluessa.

Päivystysajat:

Huhtikuu-syyskuu: tiistaisin klo 18-19.

Lokakuu-maaliskuu: kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18-19.

Melontakouluviikoilla touko-kesäkuussa päivystys myös torstaisin klo 16.30-17.30.

HUOM!  Juhlapyhinä ei ole päivystystä!