Nuorten melontakoulut

Mitä melonta on? Katso video ja lue lisää näiltä sivuilta!

Alta löydät tiedot melontakouluistamme.

Merimelojien nuorten melontakoulu on tarkoitettu liikunnasta kiinnostuneille lapsille (9-12v) ja nuorille (13-15v). Koulun kesto on kolme päivää, joiden aikana opetellaan melonnan perusteet. Melontakoulun jälkeen melontaharrastusta voi jatkaa Merimelojien ohjatussa nuorisotoiminnassa, jossa syvennetään kurssilla opittuja taitoja.

Osallistumisen edellytyksenä on uimataito. Kurssille ei tarvita muita varusteita kuin kokemisen halua ja vaihtovaatteet (tietoa suositeltavasta melontavaatetuksesta löytyy täältä). Käytössämme on lämpimät pukuhuone- ja peseytymistilat.

Kesän 2017 nuorten melontakoulut

Melontakoulun hinta vuonna 2017 on 50 euroa. Hintaan sisältyy opetus, seuran melontakaluston ja tilojen kayttö, sekä ensimmäisen vuoden jäsenmaksu ja vakuutus melontakoulun ajaksi.

Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokauppasovelluksessa. Melontakoulun osallistumismaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina hyväksymme maksun verkkopankista sekä yleisimmät maksukortit.

SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN (linkki vie Merimelojien Holvi-verkkokauppaan)

Huom! Ilmoittautumisen voi perua vain sairastumisen vuoksi (todistettava lääkärintodistuksella). Merimelojat varaa oikeuden melontakoulun perumiseen, jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin kolme.

aika

vko 23

Melontakoulu 1:

ma 5.6. klo 10-13

ti 6.6. klo 10-13

ke 7.6. klo 10-13

Melontakoulu järjestetään ensimmäisellä koulujen kesälomaviikolla maanantaista keskiviikkoon aamupäivisin klo 10-13.

vko 25

Melontakoulu 2:

ma 19.6. klo 10-13

ti 20.6. klo 10-13

ke 21.6. klo 10-13

Melontakoulu järjestetään jjuhannusviikolla maanantaista keskiviikkoon aamupäivisin klo 10-13.

vko 27

Melontakoulu 3:

ma 3.7. klo 18-21

ti 4.7. klo 18-21

ke 5.7. klo 18-21

Melontakoulu järjestetään heinäkuun alussa maanantaista keskiviikkoon iltaisin klo 18-21.

Jos et pääse yhdellekään melontakouluista mutta olet kiinnostunut aloittamaan melontaharrastuksen Merimelojilla, ota yhteyttä seuran nuorisojaostoon: nuoriso@merimelojat.fi