Jäsenten lapset

Jäsenillämme on nuoria (tyypillisesti alle 10-vuotiaita) lapsia jotka eivät ole eivätkä voikaan olla seuran melontataitoisia jäseniä. Lapset voivat olla jäsenten mukana seuran tiloissa ja toiminnassa seuraavin rajauksin.

Merimelojien jäsenten ei-melontataitoisilla lapsilla on oikeus

• osallistua kuivalla maalla järjestettäviin seuran tapahtumiin vanhempiensa mukana
  • matkustaa seuran kaksi- tai kolmiaukkoisessa kajakissa tai avokanootissa vanhempiensa mukana (mela kädessä tai ilman)
  • käyttää vajasaaren tiloja yhdessä vanhempiensa kanssa

Merimelojien jäsenten ei-melontataitoisilla lapsilla ei ole oikeutta

• meloa seuran yksikkökajakilla
  • omaan avainkorttiin
  • osallistua nuorisojaoston harjoituksiin (pl. kokeilukerta/kerrat joiden kautta pääsee melovaksi jäseneksi)

Seuran jäseneksi liittyminen edellyttää osoitettua melontataitoa. Jäsenyyden myötä lapsi saa oikeuden seuran kaluston (yksiköt ym) itsenäiseen ja/tai ohjattuun käyttöön sekä avainkorttiin. Melontataidon voi osoittaa käymällä nuorten kurssin tai osallistumalla nuorison ohjattuihin harjoituksiin (kokeilukerrat).