Sähköpostilista

Merimelojien sähköpostilistalla informoidaan jäseniä seuran toiminnasta. Listan on tarkoitus tukea Merimeloja-lehteä, Internet-sivuja ja muita tiedotusmenetelmiä. Listalla julkaistaan erilaisia viime hetken ilmoituksia esim. retken muutoksista.

Listalle voi liittyä ja sieltä erota lähettämällä pyynnön seuran verkkovastaaville osoitteeseen www-vastaava(at)merimelojat.fi. Paluupostissa saat vahvistuksen listalle liittymisestä sekä listan osoitetiedot.

Huomaa, että listalle on itse liityttävä ja itse sieltä erottava - kumpaakaan ei seura tee automaattisesti, vaan jäsen vastaa asiasta itse. Sähköpostilista siirrettiin uudelle palveluntarjoajalle helmikuussa 2015. Kaikki vanhalla listalla olleet jäsenet siirrettiin automaattisesti uudelle listalle.

Lista on tarkoitettu vain Merimelojien jäsenille ja sisältää vain Merimelojille suunnattua tietoa. Listaa ei ole tarkoitettu kaupallisille ilmoituksille.