Kaapit ja kajakkipaikat

Kaapit

Merimelojat ry:n jäsenellä on mahdollisuus saada kaappipaikka kajakkivajasta, jos vapaita kaappeja on. Kaapit varataan ainoastaan toimiston kautta, eikä jäsen voi suoraan luovuttaa kaappiaan toiselle henkilölle. Jos kaappeja ei ole vapaina, jäsen voi ilmoittautua toimistonhoitajalle kaappijonoon.

Tällä hetkellä kaapin vuosimaksu on 12 euroa. Se maksetaan aina keväällä jäsenmaksun yhteydessä, jos jäsenellä on jo kaappi. Uuden kaapin maksu puolestaan on ensin suoritettava seuran tilille, minkä jälkeen  toimistonhoitaja antaa kaapin käyttöön. Kaappi on ehdottomasti merkittävä toimistonhoitajalta saatavalla  nimilapulla, johon on kirjoitettava selvästi etu­ ja sukunimi. Lukko on jokaisen käyttäjän itse hankittava kaappiin. Toimisto pitää kaapeista luetteloa.

Nimettömät kaapit ja sellaiset, joiden vuosimaksua ei ole suoritettu tai joissa on muuta epäselvää, merkitään yhteydenottopyynnöllä. Jos kaapin käyttäjä ei ilmoittaudu toimistoon syystalkoihin mennessä, kaappi avataan ja tavarat otetaan säilytykseen vuodeksi. Tämän jälkeen seura menettelee tavaroiden kanssa parhaaksi katsomallaan tavalla. Käyttäjälle ilmoitetaan, jos hän on antanut ajantasaiset yhteystietonsa seuralle (huolehtinut osoitteenmuutosilmoituksista jne.). Kaapin mahdollisesti murrettua lukkoa ei seura korvaa.

Kajakit

Merimelojat ry:n jäsenellä on mahdollisuus saada kajakkipaikka yksityisvajasta, jos vapaita paikkoja on. Paikat varataan ainoastaan toimiston kautta, eikä jäsen voi suoraan luovuttaa paikkaa toiselle henkilölle. Jos paikkoja ei ole vapaina, jäsen voi ilmoittautua toimistonhoitajalle kajakkipaikkajonoon.

Merimelojien jäsenmaksu sisältää joko Merimelojien kaluston käyttöoikeuden tai kajakkipaikan. Jos jäsen haluaa kajakkipaikan lisäksi käyttöoikeuden seuran kalustoon, maksaa hän kajakkipaikan haltijan käyttöoikeusmaksun, joka tällä hetkellä on 20 euroa. Toimisto pitää kajakkipaikoista luetteloa. Paikka on myös ehdottomasti merkittävä toimistonhoitajalta saatavalla nimilapulla, johon on kirjoitettava selvästi etu­ ja sukunimi.

Tuntemattomat kajakit ja sellaiset, joiden maksua ei ole suoritettu tai joissa on muuta epäselvää, merkitään yhteydenottopyynnöllä. Jos kajakin omistaja ei ilmoittaudu toimistoon syystalkoihin mennessä, kajakki siirretään. Kajakkia säilytetään vuosi omistajan vastuulla, jonka jälkeen seura menettelee sen kanssa parhaaksi katsomallaan tavalla.

Käyttämättömät pölyyntyneet kajakit siirretään ylemmille orsille.

Kaappeja ja kajakkipaikkoja ei ole tarkoitettu melontakaluston ja välineiden pitkäaikaista passiivista säilytystä varten. Paikoista on krooninen pula. Vuosien melontataukoa pitävien jäsenten toivotaan luopuvan hallussaan olevista paikoista aktiivisesti melovien hyväksi. Seuralla on tällä hetkellä hyvä kajakkikalusto jäsenistön käytettävissä.

Lisätietoja voi kysyä seuran toimistosta jäsenpäivystysaikoina (sähköpostiin vastataan myös muulloin).