Jäsenmaksujen maksaminen

Jos tiedät pitäväsi melonnassa välivuoden ja haluat erota tai muuttaa jäsenluokaksi  3 ("ulkojäsen", ei Humalluodon palveluita), ilmoita siitä viipymättä toimistoon. Jäsenmaksulaskut lähetetään helmikuun loppupuolella ja ne erääntyvät kahden viikon kuluttua.

Käytä maksaessasi vain laskussa annettua tilinumeroa ja viitettä Jos laskussa on jotain huomauttamista, ota yhteys toimistoon.

Älä muuta laskun summaa omatoimisesti! Muista oikea viitenumero!

Jos lasku on edelleen maksamatta huhtikuussa, jäsenen avainkortti deaktivoidaan niin, että jäsen ei enää pääse avainkortillaan vajasaarelle. Uuden kortin saa sen jälkeen vain toimistosta päivystysaikoina (vanha kortti mukaan). Tiedot poistetaan myös lehden postituslistoilta.

Seura ei lähetä jäsenkarhulaskuja.

Puolen vuoden kuluttua jäsenmaksun maksamatta jättämisestä jäsenen katsotaan eronneen seuran jäsenyydestä. Tästä ei lähetetä ilmoitusta entiselle jäsenelle.

Jos eroat seurasta tai sinut todetaan eronneeksi ja  sinulta on jäänyt omaisuutta seuran tiloihin (esim. kajakki tai muita tavaroita), seuralla on kahden vuoden kuluttua erosta oikeus menetellä tavaroittesi kanssa hyväksi katsomallaan tavalla. Muista siis poistaa kaikki omaisuutesi seuran tiloista.