Jäsenille vuokrattavat kajakit

Merimelojien jäsen voi vuokrata alla lueteltuja seuran käyttöoikeuskajakkeja ja -kanoottia omille retkille. Vuokra-aika on maksimissaan yksi viikko.

• Vuokraushinta on 6,50 € / istuma-aukko / vuorokausi.
  • Vuokraaja varaa kajakin jäsenpäivystyksestä sähköpostitse toimisto () merimelojat.fi tai paikan päällä käymällä.
  • Vuokra maksetaan etukäteen maksukortilla jäsenpäivystyksessä.
  • Vuokraaja merkitsee vuokralle haluamansa kajakin hyllyn reunaan kiinnitettävällä lapulla hyvissä ajoin ennen vuokra-ajan alkua.
  • Vuokraaja korjaa vuokra-aikana kajakkiin tulleet vauriot (tarvittaessa kalustotiimin opastamana)

Vuokra sisältää kajakin, siihen kuuluvan numeroidun aukkopeitteen, kelluntaliivin ja muovilapaisen melan (kanootissa puiset/muoviset melat). Kajakkia on autolla liikuttaessa kuljetettava tarkoitukseen tehdyillä kuljetuskaarilla ja kiinnitettävä huolellisesti. Kanootti kuljetetaan kattotelineellä ylösalaisin, teline pehmustetaan esim. solumuovilla kanootin partaiden kohdalta.

Vuokrattava kalusto

• A13  Nordkapp PE (keltainen)
  • B32 Avalon Basic
  • B35 Avalon Basic