Merimelojien melontakoulut

Ilmoittautumisjärjestelmässämme oli virhe opiskelija-alennuskoodin toiminnassa 1.3. klo 18.00 - 18.20. Pahoittelemme virheestä aiheutunutta harmia. Jos olet opiskelija ja ehdit maksaa täyden hinnan, ota sähköpostitse yhteyttä melontakoulut@merimelojat.fi jotta voimme sopia opiskelija-alennuksen hyvittämisestä

Kesän 2017 melontakoulujen eli melonnan alkeiskurssien ilmoittautuminen avautui keskiviikkona 1.3.2017 kello 18.00.

Aikuisten melontakouluja tullaan järjestämään viikoilla 20-25 ja viikoilla 31-33.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja maksaminen tapahtuu verkkokauppasovelluksessa. Melontakoulun osallistumismaksu on maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Maksutapoina hyväksymme maksun verkkopankista sekä yleisimmät maksukortit.

Huom! Ilmoittautumisen voi perua vain sairastumisen vuoksi (todistettava lääkärintodistuksella).

SIIRRY ILMOITTAUTUMAAN (linkki vie Merimelojien Holvi-verkkokauppaan)

Vuonna 2017 melontakoulujen hinnat ovat

  • aikuiset 120 euroa
  • opiskelijat 60 euroa (verkkokaupan alennuskoodi "opiskelija", opiskelijakortti esitettävä melontakoulun ensimmäisenä päivänä)
  • alle 18 vuotiaat aikuisten melontakoulussa 50 euroa (verkkokaupan alennuskoodi "nuoriso", ikä todistettava ja allekirjoitettu huoltajan suostumus esitettävä melontakoulun ensimmäisenä päivänä)
  • Katso tästä, mihin alennuskoodi syötetään

Merimelojien melontakoulun kesto on kolme arki-iltaa maanantaista keskiviikkoon (18.00 - noin 21.00), yhteensä kymmenen tuntia. sisältö noudattaa Suomen Melonta- ja soutuliiton sisältösuositusta. Melontakoulussa opetetaan turvallisen vesilläliikkumisen, melonnan ja kajakin käsittelyn perustiedot ja -taidot sekä teoriassa että kajakeilla meloen. Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto ry:n määritelmän mukainen uimataito on sekä aikuisten että nuorten melontakurssille osallistumisen edellytyksenä. Kurssin käyminen tai muulla tavoin osoitettu melontataito on edellytys Merimelojien jäseneksi liittymiselle.

Lue Suomen Melonta- ja Soutuliiton Opi melomaan -verkkojulkaisu ennen melontakoulun alkua.

Melontakouluvarusteet

Mitään erikoisvarusteita ei tarvita, mutta kannattaa ottaa mukaan urheiluvaatteet, jotka saavat kastua ja vaihtovaatteet sekä pyyhe. Puuvillaista vaatetusta ei suositella.

Sateeseen voi varautua kevyellä sadevaralla. Myös auringolta suojautumista on harkittava aurinkovoiteella, -laseilla ja pitkähihaisella paidalla ja lippalakilla tai lierihatulla. Koska merellä on yleensä viileää, jokin kevyt ja lämmin vaateparsi on lisävarusteena hyödyllinen.

Silmälasien käyttäjien on huolehdittava lasien kiinnipysymisestä kuminauhalla tai vastaavalla. Melomisen ajaksi ei tule ottaa mukaan esim. autonavaimia eikä puhelinta (paitsi vedenpitävässä ja kelluvassa pussissa).

Tiedustelut

Kurssien sisältöä tai käytännön järjestelyitä koskevat tiedustelut 1.3. alkaen sähköpostitse osoitteeseen melontakoulut@merimelojat.fi. Emme vastaa muihin osoitteisiin lähetettyihin tiedusteluihin. Ilmoittautumiset tälle sivulle tulevan ilmoittautumislinkin kautta, sähköpostitse EI voi ilmoittautua.